DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Sürat Kargo’dan Üniversite Öğrencilerine %50 İndirim Fırsatı!

Yaşam 3
Yayınlama: 16 Ağustos 2024 Cuma 11:12 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Sürat Kargo, 'Okula Dönüş' Kampanyası ile üniversite öğrencilerine yüzde 50 kargo avantajı sunuyor. Hızlı ve güvenilir hizmet anlayışıyla öne çıkan Sürat Kargo, yeni başlayan ve halihazırda öğrenci olan gençlere destek olmayı hedefliyor.

Sürat Kargo’dan Üniversite Öğrencilerine %50 İndirim Fırsatı!

Sürat Kargo, üniversite öğrencilerine özel bir kampanya başlattı! 'Okula Dönüş' etiketiyle sunulan yüzde 50 kargo indirimi fırsatıyla öğrencilerin taşınma ve yerleşme süreçleri artık daha kolay ve hesaplı olacak. Gençler, Sürat'in hızlı ve güvenilir hizmetinden yararlanarak üniversite hayatına sorunsuz bir başlangıç yapacaklar.

“Okula Dönüş” Kampanyası ile üniversite öğrencilerinin yükünü hafifleten özel kampanyayı hayata geçiren Sürat Kargo, üniversiteye yeni başlayan ve halihazırda üniversite öğrencisi olan tüm öğrencilere yüzde 50 kargo avantajı sunuyor.

İSTANBUL (İGFA) - Sürat Kargo, üniversite hayatına ilk kez adım atan ve halihazırda üniversite öğrencisi olan tüm gençlere destek olmayı amaçlıyor. Yurt hayatı, yepyeni bir ortam gibi birçok yenilik barındıran bu süreçte Sürat Kargo, üniversite öğrencilerinin bu süreci daha sorunsuz ve rahat bir şekilde atlatmalarına yardımcı olmayı hedefliyor.

Hızlı, güvenilir ve yenilikçi hizmet anlayışıyla, öğrencilerin taşınma ve yerleşme süreçlerinde kolaylık sağlamayı hedefleyen Sürat Kargo’nun kampanyası sayesinde tüm üniversite öğrencileri yüzde 50 indirim fırsatından yararlanma imkanı bulacak.

19 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek kampanya kapsamında Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuç belgesini veya öğrenci kimlik kartını Sürat Kargo şubelerine getiren üniversite öğrencileri, özel bir koda ihtiyaç duymadan tüm gönderilerinde indirim fırsatından yararlanabilecek. 

Sürat Kargo'nun 'Okula Dönüş' Kampanyası ile üniversite öğrencilerine sağladığı yüzde 50 kargo indirimi fırsatı, gençlerin taşınma ve yerleşme süreçlerini kolaylaştırıyor. Öğrenciler, 19 Ağustos - 30 Eylül tarihleri arasında YKS sonuç belgesi veya öğrenci kimlik kartlarını Sürat Kargo şubelerine götürerek indirimden yararlanabilecekler. Sürat Kargo, yenilikçi adımlarıyla öğrencilere destek olurken, hızlı ve güvenilir taşımacılık anlayışını benimseyerek üniversite hayatını daha keyifli hale getiriyor.

BENZER HABER