DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.49 ₺
G.ALTIN 2,876.29 ₺
BTC 62,970.62 $
ETH 2,451.92 $
BİST 9,900.25

Sultanorhan Mahallesinden Muhtar Adayı Hüseyin Ayar ve Ailesinden 1500 Kişilik Muhteşem İftar

GündemYerelKocaeli 7
Yayınlama: 27 Mart 2024 Çarşamba 09:11 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Sultanorhan Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Hüseyin Ayar ve kardeşleri, merhum babaları Kasım Ayar’ın hayrına düzenledikleri iftar programıyla mahalle sakinlerini bir araya getirerek yaklaşık 1500 kişiyi ağırladı. Parkın doldu taştığı bu özel program, Ayar ailesinin dayanışmasını ve mahalle sakinleri arasındaki sıcaklığı gözler önüne serdi.

Sultanorhan Mahallesinden Muhtar Adayı Hüseyin Ayar ve Ailesinden 1500 Kişilik Muhteşem İftar

Sultanorhan Mahallesi'nde gerçekleşen görkemli iftar organizasyonu, mahallelileri bir araya getirdi. 1500 kişinin katılımıyla büyük bir coşkuyla geçen programda, Muhtar Adayı Hüseyin Ayar ve ailesi dikkat çekti. Önemli isimlerin de katıldığı bu özel iftar, dayanışmanın ve samimiyetin simgesi oldu.

Sultanorhan Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Hüseyin Ayar ve kardeşleri, merhum babaları Kasım Ayar’ın hayrına düzenledikleri iftar programıyla mahalle sakinlerini bir araya getirdi.

Evren KIZILTAŞ / KOCAELİ (İGFA) - Yaklaşık 1500 kişinin bir araya geldiği iftar yemeği, Sultanorhan Mahalle Muhtarlığının yanındaki parkta gerçekleşti. Parkın kapasitesinin üzerindeki katılım gerçekleşen iftar organizasyonu, Ayar ailesine olan sıcaklığının ve dayanışmasının ne denli güçlü olduğunu gösterdi.

MUHTAR ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Gebze bölgesindeki birçok mahalle muhtarının katılım gösterdiğin iftar yemeğine; Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner ve Gebze İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın gibi önemli isimlerde katılım sağladı.

Kuran-ı Kerim tilaveti eşliğinde başlayan iftar programı öncesi bir konuşma yapan Sultanorhan Mahalle Muhtarı ve Muhtar Adayı Hüseyin Ayar, katılımın yoğunluğundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayar, "Bu kadar kalabalık bir katılım bizi gerçekten mutlu etti. Hepinize teşekkür ederim. Bu birlik ve beraberlik, bizim için çok kıymetli. Ramazan ayının başlamasıyla birlikte dualarımızın kabul olmasını diler, şimdiden Ramazan Bayramınızı kutlarım" dedi.

Sultanorhan Mahallesinde düzenlenen iftar programı, Katılımın yoğun olduğu etkinlikte, Hüseyin Ayar ve ailesi, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Muhtar adayı Ayar, kalabalık katılımdan memnuniyetini dile getirirken duygusal anlar yaşandı. Program, dayanışmanın ve birlik ruhunun önemini bir kez daha vurguladı. Gebze Belediye Başkan Yardımcısı ve ilçe nüfus müdürünün de katıldığı iftar, mahalle sakinlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

BENZER HABER