DOLAR 34.13 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.48 ₺
G.ALTIN 2,873.43 ₺
BTC 62,961.76 $
ETH 2,451.57 $
BİST 9,900.25

Şükrü Erdem'den Mustafakemalpaşa Kadın Futbol Takımına Destek

SporYerelBursa 34
Yayınlama: 17 Mart 2024 Pazar 09:25 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, Mustafakemalpaşa Kadın Futbol takımı Çimenspor’un Yeni Gençlik Spor ile karşılaşmasını stadda izledi. Eski Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olarak hizmet etmiş olan Erdem, kadın sporculara desteğini stadda karşılaşmayı izleyerek gösterdi. Mustafakemalpaşa’nın çocuk ve gençlerinin gelişimini desteklemek için spora öncelik vereceklerini belirtti. İlçedeki amatör kulüpleri destekleyeceklerini ve herkesin erişeceği spor alanları

Şükrü Erdem'den Mustafakemalpaşa Kadın Futbol Takımına Destek

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, Mustafakemalpaşa Kadın Futbol takımı Çimenspor’un Yeni Gençlik Spor ile karşılaşmasını stadda izledi. Stadda Erdem’e, Cumhuriyet Halk Partisi Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Gökhan Demir eşlik etti.

BURSA (İGFA) - Eski Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olarak hizmet etmiş olan Erdem, kadın sporculara desteğini stadda karşılaşmayı izleyerek gösterdi. Erdem, Mustafakemalpaşa’nın çocuk ve gençlerinin gelişimini desteklemek için spora öncelik vereceklerini belirterek, “Mustafakemalpaşamızın spora katılımını artırmak için çalışacağız. Çalışmalarımızla çocuklarımız, gençlerimizin gelişimini destekleyeceğiz. Mustafakemalpaşa’da spora erişemeyen kalmayacak” dedi.

İlçedeki amatör kulüpleri destekleyeceklerini belirten Erdem, geçmiş dönem deneyimleriyle Mustafakemalpaşa’yı buluşturarak ve herkesin erişeceği spor alanlarını Mustafakemalpaşa’da hayata geçireceklerini söyledi.

BENZER HABER