DOLAR 34.24 ₺
EURO 37.23 ₺
STERLIN 44.73 ₺
G.ALTIN 2,984.08 ₺
BTC 67,524.89 $
ETH 2,615.98 $
BİST 8,924.25

Soft Analog, İstanbul'da Müzikal Bir Şölen Sunarak Büyüledi

Magazin 4
Yayınlama: 25 Mart 2024 Pazartesi 09:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Birbiri ardına yayınladıkları albüm, single ve sürpriz düet projeleriyle gündemden düşmeyen, müzik dünyasının yetenekli gruplarından Soft Analog, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul'un her iki yakasında düzenlediği konserlerle şehre müzikal bir şölen yaşattı. Disco, Dream pop, Electro-dance pop ve Synthwave tarzlarını ustalıkla harmanlayan grup, Müze Gazhane ve Blind'da gerçekleştirdiği performanslarla izleyicilere unutulmaz anlar sundu.

Soft Analog, İstanbul'da Müzikal Bir Şölen Sunarak Büyüledi

Müzik dünyasının dikkat çeken grubu Soft Analog, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul'a damgasını vurdu. Konserleriyle herkesi büyüleyen grup, Disco, Dream pop, Electro-dance pop ve Synthwave tarzlarını ustalıkla harmanlayarak müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Birbiri ardına yayınladıkları albüm, single ve sürpriz düet projeleriyle gündemden düşmeyen, müzik dünyasının yetenekli gruplarından Soft Analog, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul'un her iki yakasında düzenlediği konserlerle şehre müzikal bir şölen yaşattı.

İSTANBUL (İGFA) - Disco, Dream pop, Electro-dance pop ve Synthwave tarzlarını ustalıkla harmanlayan grup, Müze Gazhane ve Blind'da gerçekleştirdiği performanslarla izleyicilere unutulmaz anlar sundu.

Gazhane'deki performansta, tarih kokan mekanda Soft Analog'un elektronik ritimleri duvarlarda yankılanırken, izleyicileri büyüleyerek geceye muhteşem bir hava kattı.

Blind'da ise, Beyoğlu'nun sıcak atmosferinde tıklım tıklım dolan seyircilere enerji dolu bir performans sunan başarılı grup, mekanı dans pistine çevirdi.

Her iki konserde de Soft Analog'un yaratıcı enerjisi izleyicilere etkileyici bir deneyim yaşatırken, DANS İLLÜZYON albümü ve sevilen şarkılarından oluşan repertuvarları müzikseverler tarafından büyük alkış aldı.

Soft Analog, İstanbul'un her iki yakasında düzenlediği konserlerle müzikseverlere unutulmaz bir deneyim yaşattı. Gazhane ve Blind'da gerçekleşen performanslarında görsel şölenin yanı sıra yaratıcı enerjileriyle de büyük beğeni topladılar. Dinamik sahne performansı ve kendine özgü tarzlarıyla Soft Analog, şehre müzikal bir rüzgar estirdi. DANS İLLÜZYON albümünden sevilen şarkılarını seslendiren grup, izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code