DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,868.82 ₺
BTC 62,974.50 $
ETH 2,452.07 $
BİST 9,915.88

Sivas'ta Yakalanan Dilenci Koltuk Değneğine Zuladığı Paralarla Şaşırttı

GündemYerelSivas 14
Yayınlama: 17 Temmuz 2024 Çarşamba 14:35 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Sivas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan bir dilencinin koltuk değneğinin içinden 7 bin liranın üzerinde para çıktı. Halkın manevi duygularını sömüren dilencilerin tespit edilmesi ve yasal işlem yapılması için devriye gezen ekipler, koltuk değneğinin içine gizlenmiş paralarla şaşırtıcı bir durumla karşılaştı.

Sivas'ta Yakalanan Dilenci Koltuk Değneğine Zuladığı Paralarla Şaşırttı

Sivas'ta yapılan işbirliği operasyonu şaşırtıcı bir olaya sahne oldu! Zabıta ekipleri tarafından yakalanan dilenci, koltuk değneğine zuladığı paralarla herkesi hayrete düşürdü. Detaylar bu haberimizde!

Sivas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan bir dilencinin koltuk değneğinin içinden 7 bin liranın üzerinde para çıktı.

SİVAS (İGFA) - Halkın manevi duygularını sömüren dilencilerin yoğunlukta bulunduğu hastaneler, trafik ışıkları, il-ilçe otobüs terminali, tren garı ve kamuya açık alanlarda devriye görevinde bulunan Zabıta ekipleri, vatandaşlardan para dilenen M.Y. ile A.İ.E.'yi fark etti. Ekipleri gören dilenciler kaçmaya çalışırken yakalandı.

4 Eylül Sanayi Sitesi Kavşağı’nda dilencilik yapan kişiler, Zabıta Müdürlüğü'ne götürülerek üst aramaları yapıldı. A.İ.E. isimli dilencinin koltuk değneğinden şüphelenen ekipler, tutacak kısmını söktüklerinde boru kısmına gizlenmiş 7 bin liranın üzerinde para buldu.

Paraya el konulurken dilencilere Kabahatler Kanunu gereğince işlem y

Sivas'ın kalbinde yaşanan bu olay, toplumun manevi duygularını istismar eden dilencilerin uygulamalarını bir kez daha gündeme getirdi. Zabıta ekiplerinin titiz çalışması sonucu ortaya çıkan şaşırtıcı detaylar, sokaklarda yaşanan gerçekleri gözler önüne seriyor. Sivil toplum kuruluşları ve belediye ekipleri, dilencilik gibi toplum sağlığını tehdit eden olumsuzluklara karşı mücadelelerini kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti.

BENZER HABER