DOLAR 34.09 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.35 ₺
G.ALTIN 2,842.77 ₺
BTC 61,815.49 $
ETH 2,384.65 $
BİST 9,975.61

Sivas Kaplıcaları'nda Yeni Dönem: 'Sıcak Çermik'te Bilet Almak Artık Daha Kolay!

YaşamYerelSivas 17
Yayınlama: 5 Ağustos 2024 Pazartesi 18:03 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Sivas Belediyesi, Sıcak Çermik Kaplıcası'nda önemli bir yeniliği hayata geçirerek online rezervasyon sistemiyle vatandaşlara akıllı çözüm sunuyor. Artık aile banyosu ve havuz biletleri kolayca alınabilecek.

Sivas Kaplıcaları'nda Yeni Dönem: 'Sıcak Çermik'te Bilet Almak Artık Daha Kolay!

Sivas Belediyesi, Sıcak Çermik Kaplıcası'nda devrim niteliğinde bir adım attı! Artık 'Sıcak Çermik'te bilet almak bir tuş kadar yakın. Yenilenen online rezervasyon sistemi sayesinde, vatandaşlar beklemek zorunda kalmadan kaplıcalara adım atacak. Ayrıca gişe kuyruklarına son veren bu uygulama, ziyaretçilerin deneyimini daha keyifli hale getirecek.

Sivas Belediyesi, Sıcak Çermik Kaplıcası'nda önemli bir yeniliği hayata geçirdi. Oluşturulan online rezervasyon sistemi sayesinde artık vatandaşlar, kaplıcalara gitmeden de aile banyosu ve havuz biletlerini alabilecekler.

SİVAS (İGFA) - Sivas Kaplıcaları Havuz ve Banyo Online Rezervasyon Sistemi (https://kaplica.sivas.bel.tr/sicak-cermik) erişime açıldı.

Uygulama ziyaretçilere büyük kolaylık sunarken aynı zamanda gişelerdeki yoğunluğu da azaltacak.

Daha organize bir deneyim için oluşturulan sistemde; K banyolarından K1 tipi 100 TL, diğer K tipi banyoları (K5, K6, K7, K8, K9, K10, K11) 75 TL olarak, L banyolarında ise aile havuzu 250 TL, L1-L9 tipi banyolar da 75 TL olarak satışa sunuluyor. Havuz biletleri de kadınlar 50 TL, erkekler 50 TL olarak satılıyor.

Aile banyosuna girecek çiftlerin evli olduklarını gösteren bir belge sunmaları gerekiyor. Aynı zamanda erkek havuzlarına 4 yaş ve üzeri kız çocukları, kadın havuzlarına ise 4 yaş ve üzeri erkek çocukları alınmıyor.

Online havuz ve banyo satışlarında iptal ve iade seçeneği bulunmuyor. Bu nedenle rezervasyon yapmadan önce tüm bilgilerin doğruluğunu kontrol etmek gerekiyor.

Sivas Kaplıcaları Havuz ve Banyo Online Rezervasyon Sistemi, Sıcak Çermik Kaplıcası'na yeni bir soluk getiriyor. Vatandaşlar sıcak su keyfini daha rahat ve hızlı bir şekilde yaşayacak. Aile banyolarından havuz biletlerine kadar geniş bir yelpazede sunulan seçenekler, herkesin ihtiyacına uygun alternatifler sunuyor. Ancak unutulmamalıdır ki rezervasyonlarında dikkatli olmak ve doğruluk kontrolü yapmak önemlidir, çünkü iptal veya iade seçeneği bulunmamaktadır.

BENZER HABER