DOLAR 34.25 ₺
EURO 37.10 ₺
STERLIN 44.61 ₺
G.ALTIN 3,005.61 ₺
BTC 69,442.35 $
ETH 2,753.79 $
BİST 8,654.39

Sivas İtfaiye Ekipleri Yavru Kediyi Tuvaletten Kurtardı

GündemYerelSivas 11
Yayınlama: 30 Temmuz 2024 Salı 13:51 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda tuvalete düşen yavru bir kedi, itfaiye ekiplerinin titiz çalışması sonucu kurtarıldı. İtfaiye ekipleri, kedinin gittiği ana gider bölümüne kadar uzanarak onu güvenli bir şekilde çıkardı. Kedinin sağlık durumu ise şans eseri iyi olduğu belirlendi.

Sivas İtfaiye Ekipleri Yavru Kediyi Tuvaletten Kurtardı

Sivas'ta gerçekleşen dramatik bir olay! Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda tuvalete düşen yavru bir kedi, itfaiye ekiplerinin koordineli çalışmasıyla kurtarıldı. İtfaiye ekiplerinin kedinin peşinden gitmesi ve onu güvenli bir şekilde çıkarması herkesi sevindirdi. Olayın detayları aydınlatıcı nitelikte.

Sivas’ta tuvalete düşen yavru kedi, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.

SİVAS (İGFA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda tuvalete yavru bir kedinin düştüğü ihbarını alan Sivas Belediyesi İtfaiye ekipleri, zaman kaybetmeden olay yerine ulaştı.

Bir alt katın tavanından gider borusunu kırarak kedinin ilerlemesini sağlayan ekipler, bina dışında yer alan ana gider bölümüne kadar kediyi takip etti.

Buradaki gider açılarak çıkarılan kedinin sağlık durumunun iyi olduğu gözlendi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda yaşanan yavru kedi kurtarma operasyonu, bir kez daha gösterdi ki itfaiye ekiplerinin özverili çalışmaları hayvanları da kurtarıyor. Vatandaşların duyarlı davranışları ve itfaiye ekiplerinin profesyonel müdahalesiyle kedinin sağlık durumunun iyi olması sevindirici bir gelişme olarak karşımıza çıktı.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code