DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.14 ₺
STERLIN 45.45 ₺
G.ALTIN 2,874.78 ₺
BTC 62,992.40 $
ETH 2,452.76 $
BİST 9,900.25

Sivas Belediyespor Yaz Spor Okulu Açıldı: Çocuklar Spora Doyacak

YaşamYerelSivas 17
Yayınlama: 3 Temmuz 2024 Çarşamba 12:13 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Sivas Belediyespor bünyesinde her yıl düzenlenen yaz spor okulu, Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesislerinde gerçekleştirilen açılış töreni ile başladı. Başkanımız Dr. Adem Uzun'un da katıldığı törende, çocukların sportif faaliyetlere katılımı teşvik edildi ve 1300 öğrenciye ücretsiz spor kursu imkanı sağlandı.

Sivas Belediyespor Yaz Spor Okulu Açıldı: Çocuklar Spora Doyacak

Sivas Belediyespor'un geleneksel yaz spor okulu, Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesislerinde coşkulu bir açılış töreniyle başladı. Başkan Dr. Adem Uzun, çocukların sportif faaliyetlere katılımını önemsediklerini vurgulayarak, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlayacak kurslar hakkında bilgi verdi. Yaz döneminde spor yaparak eğlenceli vakit geçirmek isteyen çocuklar için harika bir fırsat sunulacak.

Sivas Belediyespor bünyesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen yaz spor okulu bu sene de kapılarını açtı.

SİVAS (İGFA) - Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesislerinde düzenlenen açılış törenine; Başkanımız Dr. Adem Uzun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat, sivil toplum kuruluşu ve spor camiası temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Sportif gösterilere yer verilen programda konuşan Başkanımız Uzun, çocukların hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine önem verdiklerini ifade ederek “Amacımız yavrularımızın sportif faaliyetlerini arttırmak ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak. Tüm çocuklarımızın eğlenceli bir yaz dönemi geçirmelerini temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Futbol başta olmak üzere; Voleybol, Basketbol, Hentbol, Sayokan, Taekwondo, Karate ve Okçuluk gibi farklı spor branşlarında verilecek olan kurslar 1 Eylül’e kadar devam edecek. Yaklaşık 1300 öğrencinin katıldığı spor kurslarına ulaşım ücretsiz olarak sağlanacak.

Sivas Belediyespor'un düzenlediği yaz spor okulu ile çocuklar hem bedensel hem de ruhsal olarak gelişimlerine katkı sağlayacak spor kurslarına katılma imkanı bulacak. Başkan Dr. Adem Uzun'un vurguladığı gibi, amacın çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sağlıklı bir yaşam biçimine teşvik etmek olduğu belirtiliyor. Futbol, voleybol, basketbol gibi farklı branşlarda eğitimlerin verileceği spor okulu, çocuklara keyifli ve verimli bir yaz geçirme fırsatı sunuyor.

BENZER HABER