DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.35 ₺
G.ALTIN 2,863.38 ₺
BTC 62,987.60 $
ETH 2,452.58 $
BİST 9,959.84

Sivas Belediyesi, Kentteki Ortak Kullanım Alanlarına Ücretsiz İnternet Getiriyor

GündemYerelSivas 14
Yayınlama: 9 Temmuz 2024 Salı 14:10 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Sivas Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı park, mesire alanı ve kamusal alanlarda ücretsiz Wi-Fi hizmeti sunmaya hazırlanıyor. Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun’un seçim vaatleri arasında yer alan proje kapsamında, Sivas'ta yaşayan herkesin güvenli internet erişimine kolaylıkla sahip olması hedefleniyor.

Sivas Belediyesi, Kentteki Ortak Kullanım Alanlarına Ücretsiz İnternet Getiriyor

Sivas Belediyesi, kentteki park ve mesire alanlarına ücretsiz internet hizmeti getiriyor! Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun'un projeleri arasında yer alan Wi-Fi uygulaması ile vatandaşlar artık her zaman ve her yerde internet erişimine sahip olacak. Belediye ekipleri, altyapı çalışmalarını tamamlayarak Sivas'ta yaşayan herkesin online dünyaya daha kolay bağlanmasını sağlayacak.

Sivas Belediyesi tarafından vatandaşların yoğun olarak kullandığı park, mesire alanı ve kamusal alanlarda ücretsiz internet hizmeti verilecek.

SİVAS (İGFA) - Sivas Belediyesi tarafından vatandaşların yoğun olarak kullandığı park, mesire alanı ve kamusal alanlarda ücretsiz internet hizmeti verilecek.

Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun’un seçim döneminde dile getirdiği proje için hazırlıklarına başlayan Belediye ekipleri, mevcutta sadece Kent Meydanı’nda bulunan kablosuz internet hizmetini şehrin pek çok farklı noktasına taşıyacak.

Sivas’ta yaşayan herkese güvenli, erişilebilir internet hizmeti vermek amacıyla başlatılan proje kapsamında ilk etapta; Sivas Millet Bahçesi, AKSU, Şehirler Arası Otobüs Terminali, Eski Numune Hastanesi yerine inşa edilen yeni Millet Bahçesi ve Etembey Parkı’nda ücretsiz Wi-Fi uygulaması başlatılacak.

Belirlenen bölgelere yerleştirilecek cihazlar için yer tespit çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, kısa süre içerisinde oluşturulacak altyapının ardından uygulamayı vatandaşların kullanımına sunacak.

Sivas Belediyesi'nin yürüttüğü proje kapsamında, Kent Meydanı'ndan sonra Sivas'ın farklı bölgelerine yayılacak ücretsiz Wi-Fi uygulaması, vatandaşların kamusal alanlarda internet erişimini artırarak şehir hayatını daha kolay ve keyifli hale getirecek. Bu proje ile birlikte Sivaslılar, parkta doyasıya vakit geçirirken, sosyal medya hesaplarına rahatlıkla ulaşabilecek ve online olarak bilgiye ulaşabilecekler. Belediye ekiplerinin çalışmaları sayesinde, şehirdeki internet erişimi artacak ve vatandaşlara modern bir kent yaşamı sunulacak.

BENZER HABER