DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,840.69 ₺
BTC 61,799.17 $
ETH 2,384.02 $
BİST 9,975.61

Şirinköy'ün Enerjisini Artıran Geleneksel Ramazan Akşamı Çocuk Şenliği

GündemYerelKocaeli 8
Yayınlama: 23 Mart 2024 Cumartesi 12:43 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Gölcük Belediyesi'nin düzenlediği 'Geleneksel Ramazan Akşamları Çocuk Şenliği' etkinlikleri kapsamında, Şirinköy Kültür Merkezi eğlence dolu anlara ev sahipliği yaptı. Hacivat ile Karagöz, Nasrettin Hoca ile İbiş ve Sihirbaz gösterisi ile çocuklar unutulmaz bir akşam yaşadılar.

Şirinköy'ün Enerjisini Artıran Geleneksel Ramazan Akşamı Çocuk Şenliği

Gölcük Belediyesi'nin düzenlediği 'Geleneksel Ramazan Akşamları Çocuk Şenliği' etkinlikleri, Şirinköy'ün enerjisini artırdı. Unutulmaz anların yaşandığı bu özel etkinlik, çocukların yüzlerinde tebessümler bıraktı.

Gölcük Belediyesi “Geleneksel Ramazan Ayı Çocuk Şenliği” etkinlikleri, Şirinköy’de çocuklar unutulmaz bir akşam yaşattı.

KOCAELİ (İGFA) - Gölcük Belediyesi; “Geleneksel Ramazan Akşamları Çocuk Şenliği” etkinlikleri, Gölcüklü çocuklarla buluşmaya devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Şirinköy Kültür Merkezi’nde çocuklar Ramazan akşamları coşkusunu yaşadılar. Hacivat ile Karagöz, Nasrettin Hoca ile İbiş, Sihirbaz gösterisi ile çocuklar ve aileleri, geleneksel Ramazan akşamı atmosferinde eğlence dolu dakikalar geçirdiler.

Geleneksel Ramazan Akşamları Çocuk Şenliği, 26 Mart Salı akşamı, saat 20.30'da, Kongre Sarayı'nda devam edecek.

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Ramazan Akşamları Çocuk Şenliği etkinlikleri, Şirinköy'de çocukların unutulmaz bir akşam yaşamasını sağladı. Çocuklar Hacivat ile Karagöz, Nasrettin Hoca ile İbiş ve Sihirbaz gösterileri ile keyif dolu bir gece geçirdi. Şenliğin devamı ise 26 Mart Salı akşamı Kongre Sarayı'nda gerçekleşecek.

BENZER HABER