DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.14 ₺
STERLIN 45.45 ₺
G.ALTIN 2,874.78 ₺
BTC 62,992.40 $
ETH 2,452.76 $
BİST 9,900.25

Sinan Tekin'den İsrail Açıklaması: Akın ve meclis üyelerine teşekkür

YaşamYerelEdirne 3
Yayınlama: 7 Ağustos 2024 Çarşamba 18:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Sinan Tekin, İsrail’in yaptığı vahşi katliamlara karşı çıkan Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın’a ve belediye meclis üyelerine teşekkür etti. Tekin, İsrail ile yapılmış Kardeş Şehir Anlaşmalarının feshedilmesi gerektiğini belirterek, belediye başkanı ve meclis üyelerini tebrik etti.

Sinan Tekin'den İsrail Açıklaması: Akın ve meclis üyelerine teşekkür

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Sinan Tekin, İsrail'in gerçekleştirdiği vahşi katliamlara karşı tepkisiz kalmayan Edirne Belediye Başkanı ve meclis üyelerine teşekkür etti. Tekin'in Kardeş Şehir Anlaşmalarının feshedilmesi çağrısı yankı buldu.

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Sinan Tekin, İsrail’in yaptığı katliamlara sessiz kalmayan Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın’a ve belediye meclis üyelerine teşekkür eden yazılı bir açıklama yayınladı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Saadet Partisi Edirne İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Sinan Tekin'in açıklaması şöyle ;  “İsrail tarafından gerçekleştirilen vahşi katliamlar karşısında Edirne Belediyesi ile İsrail’in Bat-Yam Belediyesi arasında bulunan Kardeş Şehir Anlaşmasının feshedilmesi gerektiğini iki ay önce yaptığımız bir basın açıklaması ile kamuoyuyla paylaşmıştık. İsrail’in yaptığı bu katliama sessiz ve tepkisiz kalmak büyük bir acziyet olacaktı.Uluslararası suç işleyen, soykırım yapan ve dünyayı ateşe vermeyi planlayan İsrail’e karşı bir tepki olarak Kardeş Şehir Anlaşmasının feshedilmesi doğru bir karar olmuştur. Hemşerilerimizin talebi de bu yöndeydi. Talebimizin kabul görmüş olması da ayrıca bizi sevindiren bir husus olmuştur. Belediye Başkanımızı ve anlaşmanın feshi için oy veren belediye meclis üyelerimizi tebrik ediyoruz. İzmir, Adana, Antalya ve Bursa Belediyelerinin de İsrail ile yaptıkları kardeş şehir anlaşmalarını feshetmeleri gerektiğini belirtmem gerekir.” dedi.

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Sinan Tekin, İsrail'in vahşi katliamlarına karşı sessiz kalmayan Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve meclis üyelerine teşekkür etti. Tekin, Kardeş Şehir Anlaşmalarının feshedilmesi gerektiğini vurgulayarak, belediye başkanı ve meclis üyelerini alkışladı. İsrail'in uluslararası kabul görmüş suçlarına karşı alınan bu karşıt adımın diğer belediyelere de örnek olması bekleniyor.

BENZER HABER