DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.50 ₺
G.ALTIN 2,878.50 ₺
BTC 62,972.65 $
ETH 2,452.00 $
BİST 9,900.25

Şile Sahillerinde İnek İsyanı! Görüntüler Şaşkınlık Yarattı

Yaşam 7
Yayınlama: 11 Ağustos 2024 Pazar 17:12 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İstanbul Şile’de bir sahil, büyükbaş ve küçükbaş hayvanların rahatça dolaştığı bir sahneyle karşı karşıya kaldı. Vatandaşların denize girdiği sırada başıboş inekler, cep telefonu kamerasına yansıdı. Sahildeki bu olay, Cankurtaran ekiplerinin bile şaşkın bakışları arasında yaşandı. Atların ardından şimdi ise büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar, Şile sahillerinde serbestçe dolaşıp vatandaşları şaşkınlığa uğrattı.

Şile Sahillerinde İnek İsyanı! Görüntüler Şaşkınlık Yarattı

İstanbul Şile sahillerinde çılgınca bir görüntü! Deniz keyfi yapan vatandaşlar, başıboş ineklerle karşı karşıya kaldı. Cankurtaran ekiplerinin bile şaşkın bakışları arasında yaşanan bu olay, Şile sahilini bir anda hayvanların cirit attığı bir alana dönüştürdü. Rastgele dolaşan inekler ve vatandaşların arasındaki bu karşılaşma görenleri şoke etti.

İstanbul Şile’de bir sahilde büyükbaş ve küçükbaş hayvanların yer aldığı bir sürü denize giren vatandaşların arasında başıboş bir şekilde dolaşırken bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

NURCAN KIRCALI / ŞİLEHABERLERİ.COM

İSTANBUL (İGFA) - Şile’de atların ardından büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar vatandaşların arasında cirit attıkları görüntülere yansıdı.

Çok sayıda vatandaşın toplu olarak denize girdikleri sahilde Cankurtaran ekiplerinin de şaşkın bakışları arasında vatandaşların arasına girerek sahilden uzaklaşan hayvanlar vatandaşlar arasında şaşkınlık yarattı.

Geçtiğimiz haftalarda aynı şekilde sahilde nereden geldiği belli olmayan atlar adeta korku yaratmış şimdiyse büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar Şile plajlarında görüntülendi.

Bu durum karşısında vatandaşlar Şile sahillerinin nasıl olsa kontrolsüz olduğu yönünde yorum yaparken bazı vatandaşlarda “Güneşlendiler denize girip köylerine geri dönüyorlar” nasıl olsa kontrol yok çevreyi düşünen yok diyerek tepki gösterdikleri edinilen bilgiler arasında.

Son günlerde Şile sahillerindeki hayvan istilası gittikçe artıyor. Büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar, denize giren vatandaşlar arasında rahatça dolaşıp şaşkınlık yaratıyor. Sahildeki kontrolsüzlük hakkında endişeler artarken, atların ardından bu sefer ineklerin sahilde dolaşması dikkatleri üzerine çekti. Vatandaşlar, neden denize giren hayvanların sahil keyfi yapıp köylerine döndüğünü sorgularken, çevre hassasiyetinin yetersiz olduğunu düşünüyor. Şile sahillerindeki bu vahim durum, yerel yetkililerin ve vatandaşların dikkatini çekmeye devam ediyor.

BENZER HABER