DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.49 ₺
G.ALTIN 2,876.29 ₺
BTC 62,970.62 $
ETH 2,451.92 $
BİST 9,900.25

Serdar Tuncer'in Vakit-i Muhabbet Söyleşi Programıyla Kocaelilileri Aydınlattığı Unutulmaz Bir Ramazan Gecesi

YaşamYerelKocaeli 39
Yayınlama: 14 Mart 2024 Perşembe 14:25 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Şair, yazar ve TV programcısı Serdar Tuncer, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Vakt-i Muhabbet isimli söyleşi programıyla Kocaelililerle bir araya geldi. Ramazan'ın önemine vurgu yapan Tuncer, programda duygusal anlar yaşattı ve konuklarıyla manevi bir yolculuğa çıktı. Tuncer, Kocaeli Kongre Merkezi'nde gerçekleşen programda Ramazan'ın bereketini ve dayanışma ruhunu vurgulayarak, izleyicileri etkiledi.

Serdar Tuncer'in Vakit-i Muhabbet Söyleşi Programıyla Kocaelilileri Aydınlattığı Unutulmaz Bir Ramazan Gecesi

Şair, yazar ve TV programcısı Serdar Tuncer, Vakt-i Muhabbet isimli söyleşisiyle Ramazan’da Kocaelililerin gecesine anlam kattı

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şair-yazar ve televizyon programcısı Serdar Tuncer’i Ramazan ayında Kocaelililerle buluşturdu. Vakt-i Muhabbet konulu programda sevenleriyle bir araya gelen Tuncer, anlatımıyla Ramazan ayının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ve sunuculuğunu Mikail Şimşek’in yaptığı program teravih namazının ardından başladı. İlgiyle izlenen söyleşi, youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Serdar Tuncer programa konukların Ramazan-ı şeriflerini kutlayarak başladı. Ramazana kavuşmanın sevincini yaşadıklarını kaydeden Tuncer, “Allahü Teala bayrama da sevdiklerimizle birlikte sağlıkla, afiyetle eriştirsin inşallah. Ramazanda günahları affedilenlerden eylesin hepimizi” şeklinde konuştu.

TUNCER’DEN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Yıllarca unutulmayacak bir Ramazan sohbeti gerçekleştiren Serdar Tuncer’e konuklar alkışlarıyla karşılık verdi. Tuncer de, Ramazan gibi mübarek bir ayda kendisini Kocaelililerle buluşturduğu için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

BENZER HABER