DOLAR 34.09 ₺
EURO 38.13 ₺
STERLIN 45.43 ₺
G.ALTIN 2,845.75 ₺
BTC 63,030.28 $
ETH 2,454.24 $
BİST 9,975.61

Sefo ve Filenin Sultanları Harbiye'de bir araya geldi

Magazin 16
Yayınlama: 5 Temmuz 2024 Cuma 15:41 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Başarılı rap yıldızı Sefo, dün akşam Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda hayranlarıyla buluştu. Konser sırasında sahnede ağırladığı Filenin Sultanları ise geceye ayrı bir renk kattı. Konser sonrası kuliste Sefo ve Filenin Sultanları kameralara birlikte poz verdiler.

Sefo ve Filenin Sultanları Harbiye'de bir araya geldi

Başarılı rap müzik sanatçısı Sefo, dün akşam İstanbul Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda unutulmaz bir performans sergiledi. İzleyiciler tarafından büyük ilgi gören konserde Filenin Sultanları da sahneye konuk olarak hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sonrası kuliste Sefo ve Filenin Sultanları arasında samimi anlar yaşandı. Detaylar için tıklayın!

Başarılı rap yıldızı Sefo, dün akşam Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda hayranlarıyla buluştu.

İSTANBUL (İGFA) - Sefo hayranlarının yoğun ilgisinin olduğu gecede konuklar arasında ülkemizi büyük başarılarlar eden Filenin Sultanları da vardı.

Konser sonrası kuliste Sefo ve Filenin Sultanları kameralara birlikte poz verdiler.

Başarılı rap yıldızı Sefo, İstanbul Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda hayranlarıyla buluştuğu unutulmaz geceyi geride bıraktı. Konser sırasında sahnede konukları arasında ülkemizin sevilen grubu Filenin Sultanları'nı ağırlayan Sefo, sahneye farklı bir atmosfer kattı. Konser sonrası kuliste ise Sefo ve Filenin Sultanları arasında dostluk ve müzik dolu anlar yaşandı. Hayranlarının merakla beklediği buluşma, unutulmaz anılara sahne oldu.

BENZER HABER