DOLAR 34.30 ₺
EURO 36.98 ₺
STERLIN 44.34 ₺
G.ALTIN 2,995.67 ₺
BTC 67,149.06 $
ETH 2,618.74 $
BİST 8,714.69

Seçim Sonrası Ekonomik Değerlendirme: Yatırımcılar Altın ve Toprağı Tercih Ediyor

EkonomiYerelBursa 6
Yayınlama: 5 Nisan 2024 Cuma 11:02 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Yerel seçimlerin ardından ekonomik gelişmeler merak konusu olurken, HND Yatırım Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Hande Yörükoğlu, gelişmekte olan ekonomilerde yatırımcıların güvenli liman olarak altın ve toprağı tercih ettiğini belirtiyor.

Seçim Sonrası Ekonomik Değerlendirme: Yatırımcılar Altın ve Toprağı Tercih Ediyor

Yerel seçim sonrası ekonomik değerlendirme! HND Yatırım Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Hande Yörükoğlu'nun analizi: Profesyonel yatırımcılar altın ve toprağı tercih ediyor. Detaylar haberimizde!

Yerel seçim sonrası ekonomiyi değerlendiren HND Yatırım Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Hande Yörükoğlu, profesyonel yatırımcıların tercihini yine altın ve topraktan yaptığını söyledi.

BURSA (İGFA) - Birçok büyükşehir ve kritik ilçenin kaderinin değiştiği yerel seçimin hemen ardından en çok merak edilen bir diğer konu ise ekonomideki gelişmeler oldu. Seçim sonrası ekonomiye dair bir çok yorum yapılırken HND Yatırım Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Hande Yörükoğlu, profesyonel yatırımcının bu konudaki davranış eğilimlerini analiz etti. Türkiye gibi gelişmekte olan ekonomilerde seçimlerin en büyük etki faktörlerinden biri olduğunu hatırlatan Yörükoğlu, "Böyle zamanlarda piyasalar geriye çekilir ve ilk olarak gelişmeler seyredilir. Yatırımcılar ise akıllı davranarak altın ve topraktan yana güvenli limandan ayrılmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlerin ardından ekonomik dengelerin değiştiğini belirten HND Yatırım Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Hande Yörükoğlu, gelişmekte olan ekonomilerde yaşanan seçimlerin yatırımcılar üzerindeki etkilerini değerlendirdi. Analizlerine göre, profesyonel yatırımcılar altın ve toprağı güvenli liman olarak tercih etmeye devam ediyor.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code