DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.14 ₺
STERLIN 45.45 ₺
G.ALTIN 2,874.78 ₺
BTC 62,992.40 $
ETH 2,452.76 $
BİST 9,900.25

Seçek Güreşleri Heyecanla Sona Eriyor

SporYerelEdirne 10
Yayınlama: 3 Ağustos 2024 Cumartesi 09:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Yunanistan’ın Seçek şehrinde düzenlenen Kırkpınar’dan esinlenen geleneksel Seçek Güreşleri, Seçek Azınlık Eğitim ve Kültür Derneği tarafından düzenlendi. Dernek Başkanı Necmettin Kahya ve Seçek Güreş Ağası Ali Topal, 4 Ağustos Pazar günü profesyonel güreşlerle sona erecek olan etkinliğe tüm güreş severleri davet etti.

Seçek Güreşleri Heyecanla Sona Eriyor

Yunanistan’ın tarihi Seçek şehrinde düzenlenen Seçek Güreşleri yarın sona eriyor. Geleneksel güreşlerin yapıldığı bu etkinlikte, Dernek Başkanı Necmettin Kahya ve Seçek Güreş Ağası Ali Topal son gün profesyonel güreşlere davet ediyor. Güreş tutkunları için kaçırılmayacak bir fırsat!

Yunanistan’ın Seçek şehrinin Kırkpınar’dan eski güreş tarihi olan Seçek Güreşleri başladı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Seçek Azınlık Eğitim ve Kültür Derneği tarafından yapılan Seçek Güreşleri dün başladı.

Dernek Başkanı Necmettin Kahya ile Seçek Güreş Ağası Ali Topal 4 Ağustos Pazar günü  profesyonel güreşlerle, güreşlerin tamamlanacağını belirterek herkesi Seçek Güreşlerine davet etti.

Yunanistan’ın Seçek şehrinde düzenlenen geleneksel Seçek Güreşleri, Kırkpınar’dan ilham alarak gerçekleştirildi. Seçek Azınlık Eğitim ve Kültür Derneği tarafından organize edilen etkinlikte, güreş tutkunları unutulmaz anlar yaşadı. Dernek Başkanı Necmettin Kahya ve Güreş Ağası Ali Topal, final gününde profesyonel güreşlerin gerçekleşeceği Seçek Güreşlerine tüm spor severleri davet etti.

BENZER HABER