DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.45 ₺
G.ALTIN 2,868.23 ₺
BTC 62,984.65 $
ETH 2,452.46 $
BİST 9,937.75

SASKİ, Erenler’in 23 Mahallesine Asfalt Dökmeye Devam Ediyor

YaşamYerelSakarya 6
Yayınlama: 13 Ağustos 2024 Salı 12:44 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Erenler ilçesinde 5 bin 700 metrekare asfalt dökme çalışmalarını tamamlayarak mahalle sakinlerinin konforunu arttırıyor. 23 mahallede gerçekleştirilen asfalt çalışmalarıyla bölge halkı ve muhtarların memnuniyeti sağlanıyor.

SASKİ, Erenler’in 23 Mahallesine Asfalt Dökmeye Devam Ediyor

SASKİ, Erenler ilçesinde altyapı çalışmalarının yanı sıra asfalt dökme işlemlerine hız kesmeden devam ediyor. 5 bin 700 metrekarelik asfalt ile mahallelerin yolları eskisinden daha güvenli ve konforlu hale getiriliyor. Bölge sakinleri ve muhtarlar yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Nakışlar Mahallesi Muhtarı Metin Kırık titiz çalışmalar ve hızlı hizmetten dolayı SASKİ ekibine teşekkürlerini iletiyor.

SASKİ, şehir genelinde yürüttüğü altyapı çalışmalarının yanı sıra asfalt işlemlerine de devam ediyor. Erenler ilçesinde devam eden çalışmalar kapsamında 23 mahalle 5 bin 700 metrekare asfalt ile buluştu.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(SASKİ), altyapı çalışmaları kapsamında asfaltını kestiği güzergâhlarda bakım ve onarım işlerini sürdürüyor. Erenler’in neredeyse tüm mahallelerinde devam eden çalışmalar kapsamında 5 bin 700 metrekarelik asfalt ile yama ve tamirat işlemleri gerçekleştirildi.

Abonelerin güçlü altyapı ile buluşması için gerçekleştirilen çalışmalarda sürücülerin konforu ve güvenliği de düşünülüyor. Yama ve tamirat işlemleri ilçelerde devam ederken Erenlerin 23 mahallesinde ise çalışmalar tamamlandı. Bölge halkı ve muhtarlar ise asfalt çalışmalarından memnuniyetini dile getirdiler.

Seri hizmet ile çözüm odaklı çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Nakışlar Mahallesi Muhtarı Metin Kırık, “Yapılan bu çalışmalarla birlikte bölgemizdeki su ve kanalizasyon sorunları çözüme kavuştu. Çalışmalar esnasında yollarımız deforme olduğu için üzülürken, altyapı işleri biter bitmez asfaltın yamalandığını görmek bizleri ayrı sevindirdi. Ekiplere bu titiz çalışmaları dolayısıyla çok teşekkür ederiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Erenler ilçesinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarıyla bölge sakinlerine daha güvenli ve konforlu yollar sunmaya devam ediyor. Yapılan yama ve tamirat işlemleriyle mahallelerin ihtiyaçları karşılanırken, halkın memnuniyeti de gözle görülür bir şekilde artıyor. SASKİ’nin hızlı ve çözüm odaklı çalışmaları bölge halkı tarafından takdirle karşılanırken, gelecek projelerle daha fazla mahallenin asfaltlanması bekleniyor.

BENZER HABER