DOLAR 34.25 ₺
EURO 37.10 ₺
STERLIN 44.61 ₺
G.ALTIN 3,005.61 ₺
BTC 69,442.35 $
ETH 2,753.79 $
BİST 8,654.39

Samsun Cankurtaranları Sahillerde Görev Başında

YaşamYerelSamsun 4
Yayınlama: 23 Haziran 2024 Pazar 11:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Itfaiye Daire Başkanlığına bağlı cankurtaran ekipleri, Terme’den Yakakent’e kadar 30 kilometrelik yüzülebilir alanda 80 cankurtaran ile sahillerde boğulma vakalarını önlemek için aralıksız hizmet veriyor.

Samsun Cankurtaranları Sahillerde Görev Başında

Karadeniz kıyısındaki Samsun şehrinde yaz aylarında sahillerde teyakkuzda olan cankurtaranlar, boğulma vakalarını engellemek ve denizde can güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden çalışıyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı cankurtaranlar, Terme’den Yakakent’e kadar 30 kilometrelik yüzülebilir alanda 80 cankurtaran ile sahillerde boğulma vakalarını önlemek için aralıksız hizmet veriyor.

SAMSUN (İGFA) - Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı cankurtaran ekipler yaz aylarının da gelmesiyle birlike boğulma vakalarını önlemek ve vatandaşları bilgilendirmek için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

Karadeniz’in en güzel sahil bantlarından birine sahip şehri Samsun’da, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı cankurtaranlar Terme ilçesinden Yakakent ilçesine kadar 30 kilometrelik yüzülebilir alanda, 80 cankurtaran ile sahillerde boğulma vakalarını önlemek için aralıksız hizmet veriyor. Bayram tatili yoğunluğunda ekipler aynı zamanda jet ski ve cankurtaran botları ile deniz devriyeleri gezerek vatandaşların denizde can güvenliğinin ve gerekli talimatlara uyup uymadığının kontrolünü yapıyor.

Ekipler, vatandaşları da cankurtaran olmayan bölgelerde denize girmemeleri ve rip akıntısına karşı dikkatli olmaları noktasında uyarıyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Itfaiye Daire Başkanlığının cankurtaran ekipleri, Karadeniz’in incisi sahillerinde titizlikle görev yaparak vatandaşların deniz keyfini güvenli hale getiriyor. Terme’den Yakakent’e uzanan 30 kilometrelik alanda hizmet veren 80 cankurtaran, deniz kazalarının önüne geçmek için aktif rol üstleniyor.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code