DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.50 ₺
G.ALTIN 2,878.50 ₺
BTC 62,972.65 $
ETH 2,452.00 $
BİST 9,900.25

Sakatathane Hizmet Binası İnşaatında İlerleme Var!

GündemYerelKocaeli 5
Yayınlama: 21 Temmuz 2024 Pazar 10:56 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve Türkiye’de emsali olmayan Sakatathane tesisinin temel betonu atıldı. Solaklar yolu üzerinde yer alan Sakatathane Hizmet Binası projesinde hızla ilerleyen işler, dikkat çekiyor. İç organ, kelle ayak, işkembe ve bağırsak işlemlenmesinin yapılacağı tesiste mal kabul, işleme, paketleme mahalleri ve soğuk odalar bulunacak.

Sakatathane Hizmet Binası İnşaatında İlerleme Var!

Türkiye’de emsali olmayan Sakatathane Hizmet Binası inşaatında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor! Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde hayata geçirilen projede temel betonu atıldı ve perde kolon imalatları devam ediyor. Sakatathane tesisinde yapılacak iç organ, kelle ayak ve işkembe işlemleri için modern donanımlara sahip olacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve Türkiye’de emsali olmayan Sakatathane tesisinin temel betonu atıldı.

KOCAELİ (İGFA) -Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de emsali olmayan Sakatathane tesisi kuruyor. İzmit Mezbahanesinin alt kısmında yer alan tesisin temel betonu atıldı.

Perde kolon imalatlarının sürdüğü projede işler hızlı ilerliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de benzeri olmayan Sakatathane Hizmet Binası’nı Kocaeli’ne kazandırmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Solaklar yolu üzerinde bulunan modern mezbahanenin alt tarafında yer alan projede son olarak temel beton atıldı. Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Sakatathane Hizmet Tesisi 672 metrekarelik alanda kuruluyor. Tesiste iç organ, kelle ayak, işkembe, bağırsak işlemlenmesi planlanıyor. Projede mal kabul, işleme, paketleme mahalleri ve muhafaza için soğuk odalar yer alıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen proje kapsamında inşa edilen Sakatathane Hizmet Binası, Türkiye’de benzeri olmayan bir tesis olma özelliği taşıyor. Proje alanı 672 metrekarelik geniş bir alanda kurulacak olan tesis, iç organ, kelle ayak, işkembe, ve bağırsak işlemleri gibi işlemleri gerçekleştirecek. Ayrıca, Sakatathane tesisinde mal kabul, işleme, paketleme mahalleri ile soğuk odalar da bulunacak. Bu proje sayesinde sağlık sektöründe önemli bir eksiklik giderilecek ve modern tesislerle bu alandaki ihtiyaçlar karşılanacak.

BENZER HABER