DOLAR 34.30 ₺
EURO 36.98 ₺
STERLIN 44.34 ₺
G.ALTIN 2,995.67 ₺
BTC 67,149.06 $
ETH 2,618.74 $
BİST 8,714.69

Sakarya'da Binlerce Kişiye Aşure İkramı: Bereketin ve Dayanışmanın Kahramanı Sakarya Büyükşehir Belediyesi

YaşamYerelSakarya 7
Yayınlama: 24 Temmuz 2024 Çarşamba 00:14 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Muharrem Ayı'nın bereketini paylaşmak ve dostluk bağlarını güçlendirmek için AKM önünde 10 bin kişilik aşure ikramında bulundu. Katılımın yüksek olduğu etkinlikte farklı kesimlerden insanlar bir araya gelerek paylaşma ve birlik duygusunu yaşadılar.

Sakarya'da Binlerce Kişiye Aşure İkramı: Bereketin ve Dayanışmanın Kahramanı Sakarya Büyükşehir Belediyesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği dev aşure ikramı, binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. Muharrem Ayı'nın manevi atmosferini yansıtan etkinlik, farklı insanların bir araya gelerek dayanışma ruhunu yaşadığı unutulmaz anlara sahne oldu. Bereketi ve paylaşmanın önemini vurgulayan etkinlik, Sakarya halkını bir araya getirerek dostluk bağlarını kuvvetlendirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayının bereketini paylaşmak ve vatandaşlar arasındaki dostluk bağını güçlendirmek için AKM önünde 10 bin kişilik aşure ikramında bulundu.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Muharrem Ayı’nın bereketini paylaşmak için vatandaşlara aşure ikram etti. AKM önünde kurulan dev kazanlarda ikram için aşureler pişti.

Kadını, çocuğu, genci, yaşlısı her kesimden insanın katıldığı etkinlikte paylaşma ve beraberlik duygusu ön plana çıkartıldı.

Sakarya Büyükşehir Genel Sekreteri Fikret Bayhan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ömer Arslan, Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Yusuf Özden, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, ASKF Başkanı Yaşar Zımba da vatandaşlara aşure ikramına katıldı.

Organizasyonda yaklaşık 10 bin vatandaşa aşure ikram edilirken, kazanların başında muhabbet harika bir lezzetle buluşunca ortaya güzel görüntüler çıktı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nce yapılan açıklamada, paylaşmanın bereketi artırdığı, kardeşlik bağlarının güçlendiği Muharrem ayına girmenin sevincini yaşadıklarını belirterek, "Bu güzel Muharrem Ayının birlik ve beraberliğimizi geliştirmesini, kardeşlik duygularımızı güçlendirmesinitemenni ediyoruz. Aşure ikramımıza katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” denildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin AKM önünde düzenlediği aşure ikramı, şehrin farklı kesimlerinden binlerce insanı bir araya getirdi. Etkinlik, Muharrem Ayı'nın manevi atmosferi eşliğinde, paylaşma ve birlik duygularını ön plana çıkararak güzel bir dayanışma örneği sergiledi. Belediye yetkililerinin ve siyasi temsilcilerin de katıldığı organizasyon, hemşehrilerin birlik ve beraberlik içinde güzel bir gün geçirmelerine vesile oldu. Aşure kazanlarının başında buluşan vatandaşlar, bereket ve kardeşlik duygularını bir arada yaşayarak unutulmaz anılar biriktirdi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin bu anlamlı etkinliği, şehirdeki dostluk ve dayanışma ruhunu canlı tutarak değerli bir katkı sağladı.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code