DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezlerinde Yaz Kursları İçin Çanlar Çaldı

GündemYerelSakarya 7
Yayınlama: 1 Temmuz 2024 Pazartesi 17:10 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezlerinde (SGM) yaz kursları ilk dersleriyle başladı. Adapazarı, Karasu, Sapanca, Geyve, Akyazı SGM'lerinde 7-14 yaş öğrencilere yönelik zengin içerikli atölyelerde eğitimler veriliyor.

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezlerinde Yaz Kursları İçin Çanlar Çaldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Sosyal Gelişim Merkezlerinde yaz kursları için heyecan dorukta! Adapazarı, Karasu, Sapanca, Geyve, Akyazı SGM'lerinde 7-14 yaş arası öğrencilere özel eğitimler başladı. Yaz tatilini eğlenceli ve öğretici hale getirmek için çaba harcayan aileleri bekleyen dopdolu bir program var!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezlerinde (SGM) yaz kurslarında ilk ders zili çaldı.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezlerinde ailelerin ve öğrencilerin merakla beklediği yaz kursları başladı. Adapazarı, Karasu, Sapanca, Geyve, Akyazı Sosyal Gelişim Merkezleri (SGM) yaz kurslarında 7-14 yaş öğrencilere yönelik zengin içeriklerle dolu atölyelerde ilk ders zili çaldı.

6 BİN ÖĞRENCİ YAZ KURSLARINA KATILIYOR

Öğrenciler eğlenirken öğreneceği, yaz tatilini verimli bir şekilde geçireceği SGM yaz kurslarında, Satranç, Gitar, Bağlama, Dikkat Atölyesi, İngilizce, Akıl Oyunları, Drama, Ukulele, Tasarım, Kuran-ı Kerim ve Değerler Eğitimi, Robotik ve Kodlama, Mutfak, Gezi, Resim ve Halk Oyunları gibi 15 farklı branşta eğitimler verilmeye başlandı. 6 hafta sürecek yaz kurslarında 6 bin den fazla öğrenci eğitim alacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Sosyal Gelişim Merkezlerinde düzenlenen yaz kursları, öğrencilere eğlenceli ve öğretici bir yaz tatili fırsatı sunuyor. 7-14 yaş arası öğrenciler için 15 farklı branşta eğitimlerin verileceği 6 haftalık yaz kurslarına 6 binden fazla öğrencinin katılması bekleniyor. Satranç, Gitar, İngilizce, Robotik ve Kodlama gibi çeşitli alanlarda eğitim imkanı sunan kurslar, gençlerin yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmelerine yardımcı olacak.

BENZER HABER