DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.40 ₺
G.ALTIN 2,868.21 ₺
BTC 62,979.48 $
ETH 2,452.26 $
BİST 9,917.84

Sakarya SGM Yaz Kursları İlgilileri Etkiledi

YaşamYerelSakarya 4
Yayınlama: 27 Haziran 2024 Perşembe 17:26 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Gelişim Merkezleri'nde düzenlenen yaz kursları 4 gün içinde 4 bin 822 çocuğun ilgisini çekti. Şehrin çeşitli bölgelerinde gerçekleştirilecek kurslar, çocukların sanat, kültür ve eğlenceyle buluşacağı bir deneyim sunacak.

Sakarya SGM Yaz Kursları İlgilileri Etkiledi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin SGM Yaz Kursları, şehir genelinde ilgi odağı oldu. 4 bin 822 çocuğun başvurduğu kurslar, çocukların yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmesini sağlayacak. SGM'nin 15 farklı branşta sunduğu zengin içerik ise katılımcıların ilgisini çekiyor. Yaz kurslarıyla çocuklar hem öğrenip hem eğlenerek yeni beceriler kazanacaklar. Sakarya'nın farklı bölgelerinde gerçekleştirilecek kurslara ilgi her geçen gün artıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin SGM Yaz Kursları, şehrin ilgi odağı oldu.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezleri’nde (SGM)yaz kursları için kayıtlar açıldı.

SGM’nin 15 farklı branşta açtığı kurslara sadece 4 günde 4 bin 822 çocuk başvurdu.  7 ve 14 yaş aralığındaki çocukların başvurabildiği yaz kursları sanatın, kültürün, eğlencenin ve müziğin harmanlanacağı bilgi ve heyecanın merkezi olacak.

Aileleriyle birlikte SGM’ye gelen öğrencilerin heyecanı gözlerine yansıdı. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, kayıtlar için son başvuru tarihinin 28 Haziran Cuma günü olduğunu belirterek ailelere son bilgilendirmeyi yaptı.

Adapazarı, Akyazı, Geyve, Karasu ve Sapanca Sosyal Gelişim Merkezlerinde gerçekleştirilecek yaz kursları, 1 Temmuz’da ilk dersine başlayacak. Haftanın 5 günü aralıksız olarak devam edecek kurslar 6 hafta boyunca devam edecek.

Öğrenciler Sosyal Gelişim Merkezleri (SGM) yaz kurslarında, zengin ders içerikleriyle eğlenirken öğrenecek, yaz tatilini verimli bir şekilde geçirecek.

Branşlar arasında satranç, gitar, bağlama, dikkat atölyesi, İngilizce kursu, akıl oyunları, drama, ukulele, tasarım, Kur’an-ı Kerim ve değerler eğitimi, robotik ve kodlama, mutfak, gezi, resim, halk oyunları gibi 15 farklı kurs bulunuyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Gelişim Merkezleri'nde yaz kurslarının başvurularını almaya başladı. 7-14 yaş aralığındaki çocuklar için hazırlanan kurslar, sanat, kültür, eğlence ve müziği bir araya getirerek eğitici ve keyifli bir deneyim sunmayı hedefliyor. Kurslar, Adapazarı, Akyazı, Geyve, Karasu ve Sapanca SGM merkezlerinde gerçekleştirilecek. Katılımcılar, haftanın 5 günü devam edecek 6 haftalık program boyunca farklı branşlarda eğitim alacaklar. Bu kurslar sayesinde çocuklar, yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirirken yeni yetenekler edinecekler.

BENZER HABER