DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,868.82 ₺
BTC 62,974.50 $
ETH 2,452.07 $
BİST 9,915.88

Sakarya Kent Orkestrası Ramazan Sokağında Kulakları Sildi

Kültür & SanatYerelSakarya 5
Yayınlama: 25 Mart 2024 Pazartesi 16:16 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel Ramazan Sokağı'nda sahne alan Sakarya Kent Orkestrası, iftar sonrası unutulmaz bir konser vererek katılımcıların kulaklarındaki pası sildi.

Sakarya Kent Orkestrası Ramazan Sokağında Kulakları Sildi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin her yıl düzenlediği Ramazan Sokağı, bu kez unutulmaz bir konserle renklendi! Sakarya Kent Orkestrası, katılımcıların kulaklarını sanki sihirli bir dokunuşla temizledi. Ayrıntılar için hemen tıklayın!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel Ramazan Sokağı’nda sahne alan Sakarya Kent Orkestrası, sergiledikleri performansla iftar sonrası kulakların pasını sildi.  

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından her yıl Ramazan ayında şehrin merkezinde gerçekleştirdiği ‘Ramazan Sokağı’ farklı etkinliklere sahne oluyor. Sakaryalı binlerce kişi bu sokakta Ramazan’ın hazzını, huzurunu ve nostaljik organizasyonlarla geçmişin tadını hissediyor. Tiyatro gösterimleri ve sahne oyunlarının ardından Sakarya Kent Orkestrası, hatıraların en güzel köşesine kaydedilecek bir konser gerçekleştirdi. Tasavvuf Musikisi Konseri’nde Ramazan’ın ruhunu yansıtan eserler icra edilirken, katılımcıların kulaklarının pası silindi. Büyükşehir’in Ramazan ayı takvimi birbirinden güzel etkinliklerle devam edecek. Etkinlik takvimine www.sakarya.bel.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nın organize ettiği Ramazan Sokağı, bu yıl da unutulmaz bir anıya sahne oldu. Sakarya Kent Orkestrası'nın Tasavvuf Müziği Konseri ile Ramazan'ın ruhu sokaktaki tüm katılımcılara işledi. Geçmişin nostaljik atmosferi ile bugünü buluşturan etkinlik, Sakaryalıları huzur dolu anlara taşıdı.

BENZER HABER