Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nin hızlı ve etkili müdahalesi, D-650 karayolu üzerindeki bir fabrikada çıkan yangını kontrol altına alarak olası bir faciayı önledi. Ekiplerin başarılı çalışmaları ile yangın anında yayılması engellendi.
Sakarya Büyükşehir Belediye itfaiyesi, D-650 karayolu üzerinde bulunan bir fabrikada çıkan yangına ilk müdahaleyi yaptı. 7 araç, 15 itfaiye erinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak olası bir facia önlendi. Ekiplerin soğutma çalışmaları ise devam ediyor.
SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Arifiye ilçesi Adliye mahallesinde bulunan bir fabrikada saat 22.23’te çıkan yangına dair ihbarın ulaşmasının ardından 22.30’da ekiplerini bölgeye ulaştırarak müdahaleye başladı.
Boyahane bölümünde yaşanan fabrika yangınına Sakarya itfaiyesi Dörtyol, Merkez ve Geyve gruplarından 7 araç, 15 itfaiye eri hızlıca bölgeye intikal etti.
Olası bir facianın önlendiği yangın kontrol altına alındı.
Soğutma çalışmaları devam ediyor.
Sakarya İtfaiyesi, Arifiye ilçesi Adliye Mahallesi'ndeki fabrika yangınında hızlı ve koordineli bir şekilde hareket ederek yangını kontrol altına aldı ve olası bir faciayı engelledi. Soğutma çalışmalarının devam etmesiyle, yangının tamamen söndürülmesi ve uzun vadeli güvenliğin sağlanması hedeflenmektedir.