DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,113.82 $
ETH 2,562.23 $
BİST 9,900.25

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden Otobüs Terminali Açıklaması Haberi

GündemYerelSakarya 10
Yayınlama: 10 Temmuz 2024 Çarşamba 17:36 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, işletme hakkının veya devir söz konusunun olmadığına dair Şehirlerarası Otobüs Terminali açıklaması yaptı. Terminalde iyileştirme çalışmaları devam ederken, belediye mevcut işletmelerle uyum içinde çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden Otobüs Terminali Açıklaması Haberi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Sözcüsü, Sakarya Şehirlerarası Otobüs Terminali hakkında yapılan açıklamada detayları paylaştı. Terminaldeki düzenleme çalışmaları ve hizmetler hakkında merak edilenler haberimizde!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin farklı kişi ve kurumlara devredilmesi ve işletme hakkının verilmesinin söz konusu olmadığı ifade edildi.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada,

“Bugün medyada Sakarya Şehirlerarası Otobüs Terminali işletmesinin devredilmesine dair haber yer almış, konuyla ilgili açıklama yapılması gereği ortaya çıkmıştır.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin, terminalin işletme hakkının devredilmesiyle ilgili herhangi bir tasarrufu yoktur.

Büyükşehir Belediyesi önümüzdeki süreçte de Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde bulunan firma ve işletmelerle uyum içerisinde çalışmalarını sürdürecektir.

Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde gerekli düzenleme çalışmaları, iyileştirme işlemleri yapılmakta, misafirlere ve vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet sunulması için gerekli adımlar kararlılıkla atılmaktadır.

Bu anlamda terminalin farklı kişi ve kurumlara devredilmesi, işletme hakkının verilmesi söz konusu değildir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin devri veya işletme hakkının verilmesi konusunda herhangi bir planı olmadığını açıkladı. Terminaldeki iyileştirme çalışmaları devam ederken, mevcut işletmelerle uyum içinde çalışılacağı belirtildi. Misafirlerin en iyi şekilde hizmet alması hedeflenirken, terminalin farklı kişi ve kurumlara devredilmesi söz konusu değil.

BENZER HABER