5 Şubat 2025 Çarşamba
DOLAR 35.90 ₺
EURO 37.43 ₺
STERLIN 44.96 ₺
G.ALTIN 3,324.11 ₺
BTC 98,289.54 $
ETH 2,747.73 $
BİST 9,719.81

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yapay Zeka Söyleşisine Teknoloji Meraklılarını Davet Ediyor

TeknolojiSakarya 9
Yayınlama: 14 Ocak 2025 Salı 14:42 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında OSM’de Doç. Dr. Enis Doko’nun katılımıyla gerçekleştirilecek söyleşide 15 Ocak Çarşamba günü saat 19.00’da yapay zekanın duygusal kapasitesi ve yapay zekanın duygusal kapasitesi, insan deneyimini taklit etme gücü ve sanat ile teknolojinin insanlık üzerindeki etkisi konuşulacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yapay Zeka Söyleşisine Teknoloji Meraklılarını Davet Ediyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği kültür etkinliklerinde teknoloji meraklıları için heyecan verici bir söyleşi! Yapay zekanın duygusal kapasitesi ve insan deneyimini taklit etme gücü ele alınacak. İbn Haldun Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Enis Doko'nun katılımıyla gerçekleştirilecek etkinliği kaçırmayın!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında OSM’de Doç. Dr. Enis Doko’nun katılımıyla gerçekleştirilecek söyleşide “Yapay Zeka Aşık Olabilir mi?” konusu konuşulacak. Söyleşi 15 Ocak Çarşamba günü saat 19.00’da yapılacak.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri son zamanlarda herkesin konuştuğu “Yapay Zeka” konusunu gündeme taşıyor.

Yapay zekanın duygusal kapasitesi

15 Ocak Çarşamba günü OSM’de düzenlenecek söyleşide “Yapay Zeka Aşık Olabilir Mi” konu edilecek ve yapay zekanın duygusal kapasitesi, insan deneyimini taklit etme gücü ve sanat ile teknolojinin insanlık üzerindeki etkisi değerlendirilecek.

İbn Haldun Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Enis Doko’nun konuşmacı olarak katılacağı söyleşi saat 19.00’da başlayacak.

Teknoloji meraklılarına davet

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Ocak Kültür Sanat Etkinliklerimiz kapsamında sanat ve teknolojinin kesişim noktalarında derinlemesine düşünmeyi teşvik eden “Yapay Zeka Aşık Olabilir mi?” panelimize sanatseverleri ve teknoloji meraklılarını davet ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kültür etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek olan Doç. Dr. Enis Doko'nun katılımıyla yapılan 'Yapay Zeka Aşık Olabilir Mi?' söyleşisi, yapay zekanın duygusal kapasitesi ve insan deneyimini taklit etme gücü gibi konuları merak edenler için kaçırılmayacak bir fırsat. Panelde, sanat ve teknoloji arasındaki etkileşim de değerlendirilecek. Detaylar için 15 Ocak Çarşamba günü saat 19.00'da OSM'de bulunmayı unutmayın.

İlk Yorumu Sen Yaz
code