DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,857.44 ₺
BTC 62,985.20 $
ETH 2,452.48 $
BİST 9,950.86

Sakarya Büyükşehir Belediyesi SGM Miniklerini Şehir Turuna Çıkarıyor

YaşamYerelSakarya 6
Yayınlama: 8 Temmuz 2024 Pazartesi 17:16 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin bünyesindeki Sosyal Gelişim Merkezi'nde açılan 'Gezi Atölyesi', minik öğrencileriyle her hafta şehrin farklı köşelerini keşfetmeye devam ediyor. Doğa temalı etkinliklerle eğlenen ve öğrenen minikler, ormanda topladıkları materyallerle tablo yaparak çevre bilincini geliştiriyorlar.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi SGM Miniklerini Şehir Turuna Çıkarıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin SGM bünyesindeki 'Gezi Atölyesi' sürprizleriyle dolu bir yaz programı sunuyor! Doğayla iç içe, eğlence dolu etkinliklerle minikler şehrin keşfine çıkıyor. Detaylar için haberimizi inceleyin!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki SGM’debu yaz açılan ‘Gezi Atölyesi’ gezgin ruhlu öğrencileriyle her hafta şehrin farklı destinasyonlarını kaşfediyor.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi hayatın her alanında vatandaşlara dokunmaya devam ediyor.

Yorucu eğitim dönemi sonrası yaz tatiline çıkan minikler, BüyükşehirSosyal Gelişim Merkezi’nde yaz kurslarıyla eğlenirken öğreniyor ve aynı zamanda kurulan yepyeni bir atölyeyleşehri keşfediyor.

Büyükşehir,SGM’nin yaz dönemi kurslarına öğrencilerin farklı alanlarda kendilerini geliştirebileceği atölyeler ekledi.Bu kapsamda Adapazarı SGM’de yeni bir ders olan ‘Gezi Atölyesi’ faaliyetlerine başladı.

6 hafta sürecek olan gezi atölyesinde10 yaş ve üzerinde olan öğrenciler her hafta şehrin başka bir köşesinde keşfe çıkacak.

Doğa ile baş başa vakit geçiren öğrenciler kozalak, çam, dal gibi ormanda buldukları ürünlerini toplayarak tablo yaptılar. Resimler çizen öğrenciler, oyunlar oynayıp ‘çevre’ temalı aktiviteler sayesinde bilinç kazandı.

Büyükşehir’den yapılan açıklamada, “Yaz dönemi kurslarımız tüm hızıyla devam ediyor. 15 farklı branşta öğrencilerimize verdiğimiz eğitimlerden gezgin ruhlu öğrencilerimizin seçtiği ‘Gezi Atölyesi’nin ilk durağı İl Ormanı Tabiat Parkı oldu Miniklerimize keyifle öğretmeye, eğlence eşliğinde bir şeyler katmaya devam edeceğiz” denildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Sosyal Gelişim Merkezi, minikleri yaz tatilinde eğlendirmeye ve öğretmeye devam ediyor. 'Gezi Atölyesi' adı altında düzenlenen etkinlikler, doğayla buluşmayı, çevre bilincini geliştirmeyi ve şehrin farklı noktalarını keşfetmeyi hedefliyor. Geleceğin gezginleri için özel olarak tasarlanan bu program, miniklerin yaratıcılıklarını ve keşfetme ruhlarını destekleyerek keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor.

BENZER HABER