DOLAR 34.25 ₺
EURO 37.08 ₺
STERLIN 44.49 ₺
G.ALTIN 3,008.52 ₺
BTC 67,446.22 $
ETH 2,641.48 $
BİST 8,732.07

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Sokağı'nda Unutulmaz Akşamlar Sunuyor

YaşamYerelSakarya 8
Yayınlama: 26 Mart 2024 Salı 17:13 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Ramazan Sokağı etkinlikleri, Atatürk Bulvarı'nda vatandaşlara keyifli ve huzur dolu anlar yaşatıyor. Çocuk atölyeleri, ebru sanatı, musiki dinletileri ve semazen gösterileriyle renklenen Ramazan akşamları, Sakaryalıları manevi bir atmosferde bir araya getiriyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Sokağı'nda Unutulmaz Akşamlar Sunuyor

Sakarya’da Ramazan akşamlarının tadı çıkarılıyor! Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel Ramazan Sokağı, Atatürk Bulvarı'nda unutulmaz bir hafta sonu geçirdi. Çocuk atölyelerinden semazen gösterilerine kadar her kesime hitap eden etkinliklerle gelenek ve modern hayat buluşuyor.

Sakarya’da Ramazan akşamlarının tadı, Büyükşehir buluşmalarıyla güzelleşiyor. Atatürk Bulvarı’nda açılan geleneksel sokakta hafta sonu, her kesime hitap eden birbirinden keyifli programlarla geçti. Sakaryalı vatandaşlar çocuk atölyesi, ebru sanatı, musiki dinletisi, meddah gösterisi ve semazen gösterisi programlarıyla Ramazan’ın huzurunu hissetti.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl açılan ve geleneksel hale gelen Ramazan’ın maneviyatını güçlendiren Ramazan Sokağı, bu hafta sonu da 7’ den 7’ e tüm vatandaşları ağırladı.

HAFTA SONU KEYİFLE GEÇTİ

Çocuk Atölye etkinlikleri ile programlar, Kent Orkestrası’nın muhteşem konseri ve semazen gösterisiyle devam etti. Sakaryalı binlerce vatandaş, Büyükşehirle keyif dolu bir hafta sonunu geride bıraktı.

 

BİRBİRİNDEN GÜZEL ETKİNLİKLER

Çocuk Atölye Etkinlikleri, Ebru Atölyesi, Musiki Dinletisi, Karagöz-Hacivat, Meddah Gösterisi, Tasavvuf Musikisi ve Semazen gösterileri çocukların ve ailelerinin yüzünde tebessüm oldu ve unutulmaz bir hatıraya dönüştü. Sokağı ziyaret eden yüzlerce çocuk, renkli etkinliklerle eğlence dolu bir hafta sonu geçirdi.

TÜM SAKARYA RAMAZAN SOKAĞI’NA

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak hemşerilerimizle kültür, sanat ve müzik dolu akşamlarda bir araya geliyoruz. Ramazan’da birbirinden güzel etkinliklerin yer aldığı Ramazan Sokağı’mıza tüm Sakarya’yı bekliyoruz” denildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği Ramazan Sokağı etkinlikleri, Sakaryalılara benzersiz bir deneyim sunuyor. Her yaş grubuna hitap eden etkinlikler sayesinde Ramazan ayının manevi atmosferi tüm şehri sarmış durumda. Geleneksel kültürle modern eğlencenin buluştuğu bu özel etkinlikler, Sakarya halkına unutulmaz anılarla dolu bir Ramazan vadediyor.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code