DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.10 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,858.46 ₺
BTC 62,981.32 $
ETH 2,452.33 $
BİST 9,913.70

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Olgunlar Turnuvası'na Ücretsiz Otobüs Seferleri Düzenliyor

YaşamYerelSakarya 5
Yayınlama: 31 Temmuz 2024 Çarşamba 13:29 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin klasikleşmiş organizasyonlarından biri haline gelen Olgunlar Turnuvası’na ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek. 2 ve 3 Ağustos tarihlerinde Demokrasi Meydanı’ndan Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’ne gidecek olan araçlar 20.00’da hareket edecek. Sporseverlerin yoğun ilgiyle takip ettiği organizasyon için 2 ve 3 Ağustos’ta saat 20.00’da Demokrasi Meydanı’ndan otobüsler kaldırılacak. Araçlar, meydandan Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’ne hareket edecek. Geri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Olgunlar Turnuvası'na Ücretsiz Otobüs Seferleri Düzenliyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Olgunlar Turnuvası için heyecan verici bir adım atarak ücretsiz otobüs seferleri düzenlemeye hazırlanıyor! 2 ve 3 Ağustos'ta Demokrasi Meydanı'ndan Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri'ne gidecek olan araçlar saat 20.00'da hareket edecek. Spor tutkunları için kaçırılmayacak bir fırsat!

Büyükşehir Belediyesi, şehrin klasikleşmiş organizasyonlarından biri haline gelen Olgunlar Turnuvası’na ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek. 2 ve 3 Ağustos tarihlerinde Demokrasi Meydanı’ndan Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’ne gidecek olan araçlar 20.00’da hareket edecek.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz hafta başlayan ve şehrin klasikleşmiş organizasyonlarından biri haline gelen Sakarya Olgunlar Turnuvası’na ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek.

ARAÇLARIN SAATİ VE BİLGİSİ

Sporseverlerin yoğun ilgiyle takip ettiği organizasyon için 2 ve 3 Ağustos’ta saat 20.00’da Demokrasi Meydanı’ndan otobüsler kaldırılacak. Araçlar, meydandan Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’ne hareket edecek. Geri dönüş seferi ise saat 00.00’da yapılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Olgunlar Turnuvası için sporseverlere ücretsiz ulaşım imkanı sunarken, şehirde heyecanlı bir organizasyonun başlangıcına toplu taşıma desteği sağlıyor. Demokrasi Meydanı'ndan Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri'ne ulaşımı kolaylaştırmanın yanı sıra geri dönüş seferi de düzenleyen belediye, spor etkinliklerine katılımı arttırmak için önemli bir adım atmış olacak.

BENZER HABER