DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.41 ₺
G.ALTIN 2,864.95 ₺
BTC 62,983.36 $
ETH 2,452.41 $
BİST 9,973.58

Sakarya Büyükşehir Başkanı Yusuf Alemdar, Çalışma Arkadaşlarıyla Bayramlaşarak Şehri Daha İyi Bir Noktaya Taşıyacak

YaşamYerelSakarya 7
Yayınlama: 11 Nisan 2024 Perşembe 16:10 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, belediye hizmet binasında çalışma arkadaşlarıyla bayramlaştı ve yeni dönem için kararlılık ifade etti. Alemdar, şehrin gelişimi için çaba sarf edeceklerini belirtti.

Sakarya Büyükşehir Başkanı Yusuf Alemdar, Çalışma Arkadaşlarıyla Bayramlaşarak Şehri Daha İyi Bir Noktaya Taşıyacak

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, çalışma arkadaşlarıyla bayramlaşarak yeni döneme kararlı bir adım attı! Şehrin geleceği için bir araya gelen ekip, birlikte daha güçlü adımlar atacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde çalışma arkadaşlarıyla bayramlaşan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, şehri daha iyi bir noktaya taşımak için çaba göstereceklerini söyledi.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, belediye hizmet binasında çalışma arkadaşlarıyla bayramlaştı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen bayramlaşma programında belediye çalışanlarıyla tek tek bayramlaşan Başkan Alemdar, nice bayramlar temennisinde bulundu. Alemdar, çalışanların ailelerine ve yakınlarına selamlarını da iletti.

Göreve başladıktan sonra çalışma arkadaşlarıyla ilk kez buluşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Alemdar, “11 ayın sultanı mübarek Ramazan’ın ardından, bayrama kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz. Bizleri Ramazan Bayramı’na ulaştıran Rabbimize hamdolsun. Bugün de çalışma arkadaşlarımızla bayramlaştık. İnşallah yeni dönemde şehrimiz için hep birlikte çok çalışacağız. Şehrimizi daha iyi bir noktaya taşımak için çaba göstereceğiz. Bu vesileyle mesai arkadaşlarımın ve ailelerinin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve huzur içinde geçirecekleri nice bayramlar diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ramazan Bayramı vesilesiyle çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelerek şehrin daha iyi bir konuma gelmesi için kararlılık sergiledi. Alemdar, mesai arkadaşlarının ailelerine huzur ve sağlık dolu nice bayramlar diledi.

BENZER HABER