DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.50 ₺
G.ALTIN 2,878.50 ₺
BTC 62,972.65 $
ETH 2,452.00 $
BİST 9,900.25

Sakarya Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, SMA Hastalığıyla Mücadele Eden Yağız Alp İçin Canlı Yayında Dayanışma Çağrısı Yaptı

YaşamYerelSakarya 7
Yayınlama: 3 Ağustos 2024 Cumartesi 15:21 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, TV264 televizyonunda canlı yayına katılarak şehrin geleceğini anlattı ve gazetecilerin sorularını cevapladı. Alemdar, 22 günlükken SMA Tip 1 teşhisi konulan mücadeleci Yağız Alp için tüm Sakarya halkına yardım çağrısında bulunarak, 'Şehrimizin hasta çocuklarına şifa elini birliktelikle uzatalım.' dedi.

Sakarya Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, SMA Hastalığıyla Mücadele Eden Yağız Alp İçin Canlı Yayında Dayanışma Çağrısı Yaptı

Sakarya Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, SMA hastalığıyla mücadele eden Yağız Alp için çığır açan bir çağrıda bulundu. Sakarya halkı, Alemdar'ın şehrin geleceğine ışık tutan bu önemli adımına kayıtsız kalamaz!

Sakaya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya'nın SMA hastalığıyla mücadele eden bebeği Yağız Alp için canlı yayında dayanışma çağrısı yaparak, "Yağız Alp bizim evladımız. Kendi şehrimizde yaşayan çocuklarımızın kazanabilmesi için birlik olmamız çok önemli. Ben buradan tüm Sakarya'ya yardım çağrısı yapıyorum" dedi.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, TV264 televizyonunun canlı yayınına katılarak şehrin geleceğini anlattı ve gazetecilerin sorularını cevapladı.

Başkan Alemdar, Sakarya için planlanan çalışmalardan bahsederken bir de vatandaşlara önemli bir çağrıda bulundu.

“ŞİFA ELİNİ UZATALIM”

Alemdar, "Yağız Alp evladımıza henüz 22 günlükken SMA Tip 1 teşhisi konulmuş. Ama çok mücadeleci ve güçlü bir evladımız. Ben bugün buradan önemli bir çağrı yapmak istiyorum. Yağız Alp bebek için başlatılan Valilik onaylı kampanyaya herkesin katılması gerekiyor. Şehrimizin hasta çocuklarına şifa elini birliktelikle uzatalım" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ın canlı yayında yaptığı çağrı, şehirde büyük bir duyarlılık ve yardımlaşma seferberliği başlattı. Yağız Alp gibi mücadeleci bir bebeğin daha sağlıklı bir yaşama kavuşabilmesi için verilen destek, Sakarya halkının birlik ve dayanışma ruhunu bir kez daha ortaya koydu. Alemdar'ın çağrısına destek veren herkes, Sakarya'da yaşayan tüm çocukların umudu olmaya adım atıyor.

BENZER HABER