DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,860.82 ₺
BTC 62,987.23 $
ETH 2,452.56 $
BİST 9,967.12

Prof. Dr. Sibel Jagoda'dan İstanbul'da Bars Semineri

Yaşam 6
Yayınlama: 21 Haziran 2024 Cuma 09:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Son dönemlerin en fazla konuşulan isimlerinden birisi olan Prof. Dr. Sibel Jagoda, 23 Haziran'da 13.30-23.30 saatlerinde İstanbul/Nişantaşı Bars Studio'da "Access The Bars" semineri verecek. Access the Bars ile ilgili yapılan açıklamalarda, programın zihin ve bedendeki gerilimi yok ettiği, günlük yaşamın getirdiği stresi azalttığı, duygusal iniş çıkışları yatıştırarak daha dengeli bir ruh hali sağladığı ve birçok olumlu etkiye sahip olduğu belirtildi. Programa katılımın yoğun olması bekleniliyor.

Prof. Dr. Sibel Jagoda'dan İstanbul'da Bars Semineri

Son dönemlerin en popüler isimlerinden Prof. Dr. Sibel Jagoda, İstanbul/Nişantaşı Bars Studio'da gerçekleşecek olan "Access The Bars" semineri ile dikkat çekiyor. Katılımcılarına zihin ve bedenlerindeki gerilimi yok etmekten, duygusal denge sağlamaya kadar pek çok fayda sunan etkileyici bir seminer olacak. Prof. Dr. Sibel Jagoda'nın katılımıyla büyük bir ilgiyle karşılanması beklenen etkinlik, stresle baş etme ve daha sağlıklı bir yaşam için kapılarını aralıyor.

Son dönemlerin en fazla konuşulan isimlerinden birisi olan Prof Dr. Sibel Jagoda, 23 Haziran'da 13.30-23.30 saatlerinde İstanbul/Nişantaşı Bars Studio'da "Access The Bars " semineri verecek.

İSTANBUL (İGFA) - Prof Dr.Sibel Jagoda, Access the Bars ile ilgili, "Zihin ve bedendeki gerilimi yok eder, Günlük yaşamın getirdiği stresi azaltır, Yaşamın üzüntülerini en aza indirir, Aşırı kızgınlık ve öfke eğilimlerini azaltır, Stres, depresyon ve uykusuzluğa iyi gelir, Rahatlama, gevşeme ve haz verir, Öfke, yorgunluk ve tükenmişlik gibi duygular tarafından vücudunuzda oluşturulmuş blokajları çözer.Duygusal iniş çıkışları yatıştırarak daha dengeli bir ruh hali içinde olmanızı sağlar, Psikomatik rahatsızlıkları azaltır, Depresyonu ortadan kaldırarak neşeyi yaşamınıza geri döndürür.

Korkularınızın, fobilerinizin, endişelerinizin giderilmesini sağlar, Enerjiyi artırırken, yıpranmayı azaltır. Bedenin yaşlanma hızını azaltır,  dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu gibi öğrenmeyi güçleştiren durumların aşılmasında yardımcı olur. İlişkileri dengeler, Sınav öncesi öğrencinin rahatlamasını ve dengelenmesini sağlar, Hayatınızda sınırlamalar aratan şeyleri siler.Kafanızda sürekli konuşan sesleri susturur, Bedenin yaşlanma hızını yavaşlatır". ifadelerini kullandı.

Programa katılımın yoğun olması bekleniliyor.

Prof. Dr. Sibel Jagoda'nın İstanbul/Nişantaşı Bars Studio'da vereceği "Access The Bars" semineri, katılımcılarına birçok olumlu etkiye sahip olacak. Program, zihin ve bedendeki gerilimi yok etmenin yanı sıra günlük yaşamın getirdiği stresi azaltarak daha sağlıklı bir ruh hali sağlama amacını taşıyor. Duygusal iniş çıkışları dengeleyip, psikomatik rahatsızlıkları azaltırken, enerjiyi artırıp yaşlanma etkilerini azaltma gibi birçok faydası bulunan seminer, kesinlikle kaçırılmaması gereken bir etkinlik olarak dikkat çekiyor.

BENZER HABER