DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.41 ₺
G.ALTIN 2,861.94 ₺
BTC 62,982.99 $
ETH 2,452.40 $
BİST 9,957.91

PKK'lı Teröristler Irak Köylerindeki Depoları Patlatıyor!

Dünya 10
Yayınlama: 3 Temmuz 2024 Çarşamba 17:52 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Irak'ın kuzeyindeki köylere giren PKK'lı teröristler, kaçacak yerleri olmadığını anlayınca Dergele ve Miska köylerindeki mühimmat depolarını havaya uçurdu. Bakanlık, teröristlerin köylülerin hayatını hiçe sayarak mühimmat depolarını patlattığını ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin dikkatli operasyonlarla müdahale ettiğini belirtti.

PKK'lı Teröristler Irak Köylerindeki Depoları Patlatıyor!

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 5 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Irak'ın kuzeyinde gerilimin tırmandığı an: PKK'lı teröristler, köylerdeki mühimmat depolarını patlatıyor! Hayatlarından vazgeçen teröristlerin hedefi artık köylerde. Türk Silahlı Kuvvetleri kararlılıkla müdahale ederken, PKK'nın alçakça planlarına karşı dikkatli operasyonlar sürüyor.

Irak’ın kuzeyindeki köylere giren ve kaçacak yerleri olmadığını anlayan PKK’lı teröristler, şimdi de Dergele ve Miska köylerindeki mühimmat depolarını havaya uçurdu.

ANKARA (İGFA) - Irak'ın kuzeyinde yaşanan son gelişmelerle ilgili paylaşımı Milli Savunma Bakanlığı yaptı.

Bakanlıktan yapılan paylaşımda, Irak’ın kuzeyindeki köylere giren ve sivilleri kalkan yaparak birliklerimize havan atışı yapan teröristler, yerlerinin tespit edilememesi için ormanları ateşe vermeye başladıklarını belirterek, "Her türlü alçakça plana rağmen kaçacak yerleri olmadığını anlayan PKK’lı teröristler, şimdi de Dergele ve Miska köylerindeki mühimmat depolarını havaya uçurdu. Köylülerin hayatını hiçe sayarak köy içindeki mühimmat depolarını patlatan teröristler, Dergele köyünü ise tamamen ateşe verdi. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ise masum sivillere, çevreye ve doğaya zarar gelmemesi için operasyonlarına dikkatli şekilde devam ediyor. Teröristler ne yaparsa yapsın, kendilerini bekleyen sondan kurtulamayacak!" mesajını verdi.

?ref_src=twsrc%5Etfw">July 3, 2024

Irak'ın kuzeyindeki köylere sızmaya çalışan PKK'lı teröristlerin çirkin eylemleri devam ediyor. Teröristler, köylülerin yaşamını hiçe sayarak mühimmat depolarını patlatıyor ve köyleri ateşe veriyor. Türk Silahlı Kuvvetleri ise masum sivilleri korumak adına titizlikle operasyonlarını sürdürüyor. PKK'nın vahşi saldırıları karşısında Türkiye'nin kararlı tutumu, teröristlere karşı güçlü bir mesaj niteliğinde.

BENZER HABER