DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.45 ₺
G.ALTIN 2,868.23 ₺
BTC 62,984.65 $
ETH 2,452.46 $
BİST 9,937.75

Pençe-Kilit Operasyonu'nda Irak ve Suriye Kuzeyinde 7 Terörist Etkisiz Hale Getirildi!

Gündem 6
Yayınlama: 29 Temmuz 2024 Pazartesi 14:09 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu ve Barış Pınarı bölgesinde toplamda 7 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Operasyonların azim ve kararlılıkla süreceği vurgulandı.

Pençe-Kilit Operasyonu'nda Irak ve Suriye Kuzeyinde 7 Terörist Etkisiz Hale Getirildi!

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 7 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 8 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 215

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit Operasyonu'nda kaçarak saklanan 7 terörist etkisiz hale getirildi! Milli Savunma Bakanlığı'nın kararlı mücadelesi devam edecek.

Pençe-Kilit Operasyonu ile Barış Pınarı bölgesinde tespit edilen toplamda 7 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

ANKARA (İGFA) -Aziz vatan için terör ve teröristle mücadeleye tüm güçleriyle devam ettiklerini duyuran Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki operasyon bölgeleriyle ilgili son faaliyetleri duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 3 PKK'lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde belirlediği 4 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirildiği duyuruldu.

Bakanlık, operasyonların azim ve kararlılıkla süreceği kaydedildi. 

Milli Savunma Bakanlığı'nın Irak ve Suriye'deki terörist unsurlara karşı yoğunlaştırdığı operasyonlarda Pençe-Kilit Operasyonu ve Barış Pınarı bölgesinde etkili darbeler indirildi. 7 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirilmesi, ülkenin güvenliği için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Operasyonların kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

BENZER HABER