DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.39 ₺
G.ALTIN 2,859.13 ₺
BTC 62,983.91 $
ETH 2,452.43 $
BİST 9,964.58

Pazaryeri ilçesinde Zekiye Tekin tekrar Belediye Başkanı seçildi

Siyaset 7
Yayınlama: 1 Nisan 2024 Pazartesi 09:50 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Yerel Seçimlerde Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde sonuçlanırken AK Parti Pazaryeri Belediye Başkan Adayı Zekiye Tekin kesin olmayan sonuçlara göre tekrar Pazaryeri Belediye Başkanı seçildi. İlçe merkezinde 17 sandıkta oy kullanılması sabah 8’de başlarken 3.735 seçmen oy kullandı. Zekiye Tekin aldığı %30.21’lik oy oranı ve 1103 oyla Belediye Başkanlığı görevine devam edecek.

Pazaryeri ilçesinde Zekiye Tekin tekrar Belediye Başkanı seçildi

Pazaryeri ilçesinde nefesleri kesen yerel seçim tamamlandı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Zekiye Tekin bir kez daha zafer kazandı. Seçim sonuçlarıyla ilgili detaylar haberimizde!

Yerel Seçimlerde Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde sonuçlanırken AK Parti Pazaryeri Belediye Başkan Adayı Zekiye Tekin kesin olmayan sonuçlara göre yeniden

Pazaryeri Gündem / BİLECİK - 31 Mart Yerel Seçimleri Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde sonuçlanırken AK Parti Pazaryeri Belediye Başkan Adayı Zekiye Tekin kesin olmamış sonuçlara göre tekrardan Belediye Başkanı seçildi.

İlçe Merkezinde 17 sandıkta oy kullanılması sabah 8’de başlarken 3.735 seçmen oy kullandı.

AK Parti Adayı Zekiye Tekin aldığı %30.21’lik oy oranı ve 1103 oyla tekrardan Pazaryeri Belediye Başkanı seçilirken Zekiye Tekin’e ilk tebrik yine ilçe kadınlarından geldi.

Parti Binası önünde büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Zekiye Tekin, ilçe kadınları ve partililerle Pazaryeri sokak ve caddelerinde meşalelerle yürüdüler.

Belediye başkanı seçilen Zekiye Tekin, 5 yıl olduğu gibi bu beş yıl da hiçbir kimseyi ayırmadan hiçbir siyasi görüş farklılığı yaratmadan birlik beraberlik içinde hizmetlerimize devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimize destek veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum dedi.

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde yapılan yerel seçimler sonuçlandı ve Zekiye Tekin kesin olmayan sonuçlara göre Belediye Başkanlığı koltuğunu tekrar kazandı. Yerel halkın büyük desteğini alan Tekin, seçildikten sonra yapmış olduğu açıklamada, hizmetleri birlik ve beraberlik içinde devam ettireceğini belirtti. Kazanan ve kaybeden herkese teşekkür eden Tekin, 5 yıl boyunca tüm vatandaşlara eşit hizmet sunacağının sözünü verdi.

BENZER HABER