DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.10 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,858.46 ₺
BTC 62,981.32 $
ETH 2,452.33 $
BİST 9,913.70

Paris 2024 Olimpiyatlarına Sakarya'dan Gurur Veren İmza!

SporYerelSakarya 6
Yayınlama: 2 Ağustos 2024 Cuma 16:18 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi bisiklet sporcusu Burak Abay, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı. Yol bisikleti kategorisinde yarışacak Abay, Sakaryalı sporseverlerin heyecanla beklediği nadir milli sporculardan biri.

Paris 2024 Olimpiyatlarına Sakarya'dan Gurur Veren İmza!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden Paris 2024 Olimpiyatları'nda uluslararası alanda Sakarya'nın adını duyuracak bir başarı! Bisiklet sporcusu Burak Abay, Türkiye'yi gururla temsil edecek ve sporseverlere nefes kesen bir mücadele sunacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi bisiklet sporcusu Burak Abay, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunlarında ülkemizi temsil etmeye hak kazandı. Kendi branşında Türkiye adına kota alan tek milli sporcu olan Abay, yol bisikleti kategorisinde mücadele edecek. Sakaryalılar sporseverler nefes kesecek mücadeleyi bekliyor.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi bisiklet sporcusu Burak Abay, Paris’te düzenlenecek Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunlarında ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

Kendi branşında Türkiye adına kota alan tek milli sporcu olan Abay, yol bisikleti kategorisinde mücadele edecek.

SAKARYA İMZASI

26 Temmuz ve 11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek dev organizasyona 10 binin üzerinde sporcu katılacak.

Olimpiyatlara Sakarya imzasını atacak olan Abay’ı ilimizde binlerce kişi takip edecek. Sporseverler merakla TRT Spor Yıldız Kanalı’ndan canlı yayınlanacak olan yarışı bekliyor.

 

BÜYÜKŞEHİRDEN MESAJ

Sporcuyla ilgili bir kutlama mesajı yayınlayan Büyükşehir Belediyesi, “Belediyemiz Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren bisiklet sporcumuz Burak Abay, Paris’te düzenlenecek Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunlarında ülkemizi temsil etmeye hak kazanmıştır. Böylesine dev bir organizasyonda mücadele edecek olan milli sporcumuzu tebrik eder ve tüm şehrimiz adına kendisine üstün başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Sakarya'nın yetiştirdiği gurur veren sporculardan Burak Abay, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda ülkemizi temsil etme hakkını elde etti. Yol bisikletinde ülkemizi gururla temsil edecek olan genç sporcunun mücadelesini merakla bekliyoruz. Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan tebrik mesajıyla da milli sporcuya destek ve başarı dileklerimizi iletiyoruz.

BENZER HABER