DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Özlem Değirmen, Fashion Week Türkiye’de göz kamaştıran bir defile gerçekleştirdi

MagazinYerelBursa 8
Yayınlama: 25 Nisan 2024 Perşembe 07:43 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursalı moda tasarımcısı Özlem Değirmen, 2024 ilkbahar-yaz koleksiyonunu İstanbul Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Fashion Week Türkiye’de görkemli bir defile ile sergiledi. Defilede en güzel gelinlik, abiye ve haute-couture tasarımlarıyla mankenler podyumu süslerken Özlem Değirmen, eşi Murat Veysel Değirmen ile finalde konukları selamladı.

Özlem Değirmen, Fashion Week Türkiye’de göz kamaştıran bir defile gerçekleştirdi

Bursalı moda tasarımcısı Özlem Değirmen, 2024 ilkbahar-yaz koleksiyonunu Fashion Week Türkiye kapsamında muhteşem bir defile ile sergiledi. Gelinlik, abiye ve haute-couture tasarımların büyüleyici bir atmosferde podyuma taşındığı etkinlik, izleyenleri mest etti. Özlem Değirmen ve eşi finalde konukları selamlayarak unutulmaz bir defileye imza attılar.

Yeni koleksiyonunu İstanbul Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Fashion Week Türkiye’de görücüye çıkaran Özlem Değirmen, organizasyona adeta damga vurdu.

BURSA (İGFA) - Bursalı başarılı moda tasarımcısı Özlem Değirmen, 2024 ilkbahar-yaz koleksiyonunu İstanbul Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Fashion Week Türkiye kapsamındaki görkemli defileyle beğeniye sundu.

Birbirinden güzel mankenlerin podyuma taşıdığı gelinlik, abiye ve özel tasarım haute-couture tasarımlar defileyi izleyen yüzlerce konuktan tam not aldı.

Defilenin finalinde eşi Murat Veysel Değirmen ile podyuma çıkarak konukları selamlayan Özlem Değirmen, alkışlarla ödüllendirildi.

Özlem Değirmen, önümüzdeki günlerde yurtdışında düzenlenecek olan moda haftalarında koleksiyonunu uluslararası arenada tüm dünyanın beğenisine sunacak.

Özlem Değirmen'un Fashion Week Türkiye'deki defilesi büyük beğeni topladı ve sektöre damga vurdu. Gelecek günlerde uluslararası moda haftalarında da yer alacak olan Değirmen, koleksiyonunu tüm dünyaya tanıtarak büyük ilgi bekliyor. Moda dünyasında güçlü bir iz bırakan ve yaratıcılığı ile öne çıkan Değirmen, tasarımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor.

BENZER HABER