DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Osmangazi'de Gazcılar, Kentsel Dönüşüm İçin Çözüm Bekliyor!

YaşamYerelBursa 7
Yayınlama: 10 Ağustos 2024 Cumartesi 17:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa'nın en yoğun yerleşim bölgelerinden biri olan Osmangazi'de, Gazcılar vatandaşları denetimsiz ve plansız yapılar nedeniyle yaşanan sorunlardan şikayetçi. Bölge sakinleri, güvenli bir yaşam alanına kavuşmak için kentsel dönüşüm projelerinin hızla hayata geçirilmesini talep ediyor.

Osmangazi'de Gazcılar, Kentsel Dönüşüm İçin Çözüm Bekliyor!

Bursa'nın gözde yerleşim bölgesi Osmangazi'de, Gazcılar vatandaşları uyanık! Denetimsiz ve plansız yapılar yüzünden sıkıntıların içinde kıvranan sakinler, huzurlu bir yaşam alanı hayali kuruyor. Kentsel dönüşüm talepleriyle yankılanan bölge, çözüm arayışında.

Osmangazi, Bursa’nın en yoğun yerleşim bölgeleri arasında yer alıyor. Bu yoğunluk yıllardır süre gelen denetimsiz ve plansız yapıları oluşturmakla birlikte büyük bir sorunu ortaya çıkarıyor.

BURSA (İGFA) - Aynı zamanda Bursa, Türkiye’nin en güzide sanayi ve turizm kentinden biri olmasının yanı sıra büyük bir tarihi popülasyona ev sahipliği yapan bir şehir olmakla birlikte binaları ve mimarisi ile de bunu yaşatmaya devam ediyor.

Bölge sakinlerinin bu durumdan da muzdarip olduğunu kaydeden ekibimiz Gazcılar vatandaşlarının bir an önce kentsel dönüşüm çalışmalarını istediğini kaydetti.

Bölge sakinleri, her gün deprem korkusuyla yaşadıklarını ve güvenli bir yaşam alanına sahip olma isteğiyle kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeden buraya da gelmesini dile getiriyor.

Bursa'nın tarihi mirasını koruyan ve modern şehircilik anlayışını bir arada yaşatan Osmangazi'de, Gazcılar vatandaşları huzursuz. Plansız ve denetimsiz yapılaşma ile günlük deprem korkusuna kapılan sakinler, kentsel dönüşümün acil olduğunu vurguluyor. Yıllardır süregelen bu sorunun çözümü için yetkililerin ve bölge halkının işbirliği bekleniyor.

BENZER HABER