DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.41 ₺
G.ALTIN 2,864.95 ₺
BTC 62,983.36 $
ETH 2,452.41 $
BİST 9,973.58

'Ortaklaşa Hibe' Programı II. Açık Çağrısı Başlıyor

Yaşam 11
Yayınlama: 31 Mart 2024 Pazar 14:11 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Avrupa Birliği desteğiyle yürütülen Ortaklaşa: Kültür, Diyalog ve Destek Programı'nın ikinci proje teklif çağrısı 4 Nisan 2024 tarihinde başlıyor. Türkiye'deki kültür-sanat alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, en az bir belediye ortaklığıyla başvuru yapabilecekler. Program detaylarına ortaklasa.iksv.org adresinden ulaşılabilir.

'Ortaklaşa Hibe' Programı II. Açık Çağrısı Başlıyor

İKSV tarafından gerçekleştirilen Ortaklaşa Hibe Programı'nın ikinci çağrısı yaklaşıyor! Türkiye'deki sivil toplum kuruluşları ve belediyeler artık projeleri için başvuruda bulunabilecekler. Kültür, diyalog ve destek alanlarında faaliyet gösteren herkes için önemli bir fırsat!

Ortaklaşa Hibe Programı II. Açık Çağrı için 4 Nisan itibariyle başvurular alınmaya başlanıyor.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (İKSV), Avrupa Birliği desteğiyle hayata geçirdiği Ortaklaşa: Kültür, Diyalog ve Destek Programı’nın ikinci proje teklif çağrısı 4 Nisan 2024’te açılıyor.

Açık çağrıya Türkiye’de yerleşik, kültür-sanat alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, en az bir belediye ortaklığıyla başvurabilecekler.

Ortaklaşa: Kültür, Diyalog ve Destek Programı’yla ilgili ayrıntılı bilgileri ortaklasa.iksv.org adresinden ulaşılabilir.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV), Avrupa Birliği destekli Ortaklaşa: Kültür, Diyalog ve Destek Programı'nın 2. çağrısı 4 Nisan 2024'te başlıyor. Bu program kapsamında kültür-sanat alanında çalışan sivil toplum kuruluşları, belediyelerle iş birliği içinde çeşitli projeler geliştirme fırsatı bulacaklar. Detaylı bilgilere başvuru sayfasından erişilebilir.

BENZER HABER