DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.16 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,869.44 ₺
BTC 62,984.28 $
ETH 2,452.45 $
BİST 9,922.08

Ordu ilçe merkezleri modern bir dönüşüm yaşıyor

YaşamYerelOrdu 10
Yayınlama: 8 Ağustos 2024 Perşembe 17:36 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde ilçe merkezlerinde yapılan cephe giydirme çalışmalarıyla modern bir görünüm kazanıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Altınordu, Ulubey, Perşembe ve Gürgentepe ilçelerinde çalışmaları tamamlarken, Kumru ilçesinde de devam ediyor. Toplamda 123 binada dış cephe yenileme çalışması yapılacak, şimdiye kadar 80 binada çalışmalar tamamlandı ve ilçe merkezlerine sağlıklı bir estetik hava katıldı.

Ordu ilçe merkezleri modern bir dönüşüm yaşıyor

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler liderliğinde gerçekleşen modernleşme çalışmaları, ilçe merkezlerine yeni bir görünüm kazandırıyor. Altınordu, Ulubey, Perşembe ve Gürgentepe ilçelerinde başarılı tamamlanan projelerin ardından şimdi gözler, Kumru ilçesine çevrildi. Toplamda 123 binada devam edecek olan dış cephe yenileme çalışmaları ile Ordu'da estetik bir dönüşüm yaşanacak.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde ilçe merkezleri modern bir görünüm kazanmaya devam ediyor.

ORDU (İGFA) - Altınordu, Ulubey, Perşembe ve Gürgentepe ilçesinde cephe giydirme çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi Proje ve İnşaat Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kumru ilçesinde çalışmalarına devam ediyor.

Proje kapsamında 123 binada dış cephe yenileme çalışması gerçekleştirecek olan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 80 binada çalışmaları tamamlayarak ilçe merkezindeki binalara sağlıklı bir görünüm kazandırdı. İlçe merkezinin silüetini değiştiren çalışmalar vatandaşların da büyük beğenisini topluyor.

80 BİNANIN CEPHESİ YENİLENDİ

Çalışmalar kapsamında ekipler, 80 binada cephe giydirme çalışmalarını tamamlayarak dükkân katlarında iyileştirme çalışmalarına başladı.

Kapsamlı bir çalışma gerçekleştirerek binalara estetik bir görünüm kazandıran Büyükşehir Belediyesi, mantolama çalışması yapılan binaları belirlenen renklere boyayarak modern bir görünüm kazandırmaya devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezlerinde yapılan cephe giydirme ve yenileme çalışmalarıyla modern bir şehir görünümü oluşturuyor. Vatandaşların beğenisini toplayan çalışmaların ilçe merkezlerindeki binalara sağladığı estetik dokunuşlar, şehrin siluetinde gözle görülür bir değişimi beraberinde getiriyor. İlçe merkezlerinin modernleşmesiyle birlikte, hem yapıların dayanıklılığı artıyor hem de şehrin genel estetiği güçleniyor.

BENZER HABER