DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.50 ₺
G.ALTIN 2,878.50 ₺
BTC 62,972.65 $
ETH 2,452.00 $
BİST 9,900.25

Ömerli Belediyesi ile Hizmet-iş Sendikası Arasında İşçilere Yönelik Ek Zam Protokolü İmzalandı

EkonomiYerelMardin 4
Yayınlama: 2 Ağustos 2024 Cuma 09:57 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ ile Hizmet-iş Sendikası Mardin şube başkanı Aziz Adıbelli arasında işçilere yönelik maaşlara ek protokol anlaşması imzalandı. İmza sonrası yapılan açıklamalarda, işçilere verilen önem ve adalet vurgulandı ve belediye personeli tarafından sevinçle karşılandı.

Ömerli Belediyesi ile Hizmet-iş Sendikası Arasında İşçilere Yönelik Ek Zam Protokolü İmzalandı

Ömerli Belediye Başkanı ve Hizmet-iş Sendikası arasında işçilere yönelik ek zam protokolü imzalandı! Ömerli Belediyesi'nde sevinç dolu anlar yaşandı. İşçilerle yapılan adil anlaşma belediye personeli arasında memnuniyet yarattı.

Ömerli Belediyesi ile Hizmet-iş Sendikası arasında işçiler için maaşlara ek protokol anlaşması imzalandı.

Şehmus EDİS / MARDİN (İGFA) - Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, ile Hizmet-iş sendikası Mardin şube başkanı Aziz Adıbelli arasında imzalanan ek protokol belediyede sevinçle karşılandı.

Yapılan ek protokolden sonra açıklamada bulunan Hizmet-İş şube Başkanı Aziz Adıbelli Ömerli Belediye Başkanı’na hem ilçede yapılan özverili çalışmalar ve işçi kardeşlerimizi enflasyona ezdirmeyip maddi ve sosyal haklarına düzenleme yapıldığını söyledi.


 İşçilere sahip çıkan Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ’a ve yönetimine teşekkürlerini ileten başkan Adıbelli,” İl genelin bütün üyelerimizin sosyal haklarına düzenleme konusunda mücadele veriyoruz. Bu konuda duyarlı olan bütün belediye başkanlarına teşekkür ediyorum” dedi.


Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ ise, İşçilerimize yönelik ek zam protokolünü imzaladıklarını ifade etti. Altındağ,” Bizim bir ilkemiz var. İşçinin alın terinin rengi olmaz. İşçiye asla ayrım yapılmaz. Aslolan işçinin alın teri yere düşmeden işçinin emeğinin karşılığını ödemektir” açıklamasında bulundu.

Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ ve Hizmet-iş Sendikası Mardin şube başkanı Aziz Adıbelli arasında imzalanan işçilere yönelik ek zam protokolü, belediye personeli arasında büyük sevinç ve memnuniyet yarattı. Protokol kapsamında işçilerin maddi ve sosyal haklarına düzenlemeler yapıldı. Altındağ ve Adıbelli, işçilerin emeğine saygı duyulması ve hak ettikleri değeri alması gerektiğini vurgulayarak, işçilerin alın terlerinin karşılığını ödenmesi gerektiğinin altını çizdiler.

BENZER HABER