DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.44 ₺
G.ALTIN 2,873.15 ₺
BTC 62,966.01 $
ETH 2,451.74 $
BİST 9,900.25

Ogün Sanlısoy'un Yeni Klibi Büyük Beğeni Topladı

Magazin 9
Yayınlama: 29 Haziran 2024 Cumartesi 12:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Ogün Sanlısoy, 'Geri Dönme' şarkısını kliplendirdi. Yalnızlığını yetim kalmış bir çocuk gibi yaşayan, umutlarını kaybetmemiş fakat sonunda pes eden aşık hikayesini anlatan şarkı, dinleyicilerden büyük ilgi gördü. Söz, beste ve düzenleme Ogün Sanlısoy'a ait olan klip, yönetmen İmre Haydaroğlu tarafından başarılı bir şekilde çekildi.

Ogün Sanlısoy'un Yeni Klibi Büyük Beğeni Topladı

Ogün Sanlısoy'un beklenen klibi nihayet yayında! 'Geri Dönme' şarkısını harika bir görsellikle taçlandıran sanatçı, dinleyicilerin kalbini bir kez daha fethetti. Sözlerinde hüzün ve umut dolu bir aşk hikayesi yatan bu video klibi kaçırmayın!

Ogün Sanlısoy, yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi gören “GİT” ep’sinden çok sevilen “Geri Dönme” şarkısını kliplendirdi. 

İSTANBUL (İGFA) - Beklemekten yorulmuş ve kavuşmaktan umudunu kaybetmiş bir aşık hikayesi olan “Geri Dönme” için sanatçı; “Yalnızlığını yetim kalmış bir çocuk gibi yaşayan, kalbi yaralansa da ümitlerini kaybetmeyen fakat en sonunda pes eden, ‘fazla naz aşık usandırır’ misali, artık beklentisi kalmayıp, kendine ve gönlüne yeni bir yol arayanların şarkısı bu” diyor. Ep’den 4. şarkıyı kliplendiren Ogün Sanlısoy, bu kez de İmre Haydaroğlu ile çalıştı. 

Söz, beste ve düzenlemesi Ogün Sanlısoy imzası taşıyan ve yönetmen koltuğunda İmre Haydaroğlu’nun yer aldığı “Geri Dönme”nin klibi yayında.

Ogün Sanlısoy'un GİT ep'sinden dördüncü şarkı olan 'Geri Dönme'ya çektiği klip büyük ses getirdi. Sanatçının tarzını yansıtan bu video, İmre Haydaroğlu'nun yönetmenliğinde özgün bir atmosfer oluşturmayı başardı. Yalnızlığı ve umudu aynı anda hissettiren şarkı, dinleyicileri derinden etkiledi ve beğeni topladı. Sanatçının müzikal yeteneğinin yanı sıra görsel anlamda da iddialı olduğunu kanıtlayan bu klipten sonra, hayranları yeni projelerini heyecanla bekliyor.

BENZER HABER