DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.35 ₺
G.ALTIN 2,863.38 ₺
BTC 62,987.60 $
ETH 2,452.58 $
BİST 9,959.84

Numan Kurtulmuş'tan Anlamlı Ziyaret: Gençleri Meclis'e Davet Etti

Yaşam 4
Yayınlama: 19 Temmuz 2024 Cuma 16:11 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle gerçekleştirilen 'Yazımda Kardeşlik Var' projesi kapsamında Türkiye'nin farklı illerinden gelen gençleri Meclis'te konuk etti. Gençlerle samimi bir sohbet gerçekleştiren Kurtulmuş, başarılarının daim olması temennisinde bulundu. Ziyaret sırasında gençler, Meclis Başkanı Kurtulmuş'a teşekkürlerini ileterek bir buket çiçek takdim etti.

Numan Kurtulmuş'tan Anlamlı Ziyaret: Gençleri Meclis'e Davet Etti

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, gençleri Meclis'e davet ederek anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Diyanet İşleri Başkanlığının 'Yazımda Kardeşlik Var' projesi kapsamında Türkiye'nin çeşitli illerinden Ankara'ya gelen gençlerle yapılan bu karşılama, duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Gençler, Meclis Başkanı Kurtulmuş'a teşekkür etmek adına özel bir jestte bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle düzenlenen "Yazımda Kardeşlik Var" projesi kapsamında Türkiye'nin çeşitli illerinden Ankara'ya gelen gençlerle Meclis'te görüştü.

ANKARA (İGFA) - TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Diyanet İşleri Başkanlığının "Yazımda Gençlik Var" projesi kapsamında Türkiye'nin dört bir yanından gelen kıymetli gençleri Gazi Meclis'te misafir ettiklerini duyurdu.

Kurtulmuş, proje kapsamında Ankara'ya gelen gençlerle sohbet ederek, başarıların daim olmasını diledi.

Gençler, Meclis Başkanı Kurtulmuş'a bir buket çiçek takdim etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde gerçekleştirilen 'Yazımda Kardeşlik Var' projesi kapsamında, farklı bölgelerden gelen gençleri Meclis'te ağırladı. Kurtulmuş'un gençlerle yaptığı samimi sohbet ve özel jestler, etkinliğin anlamını artırdı. Kurtulmuş'un başarılarını daim olması temennisinde bulunması ve gençlerin gösterdiği teşekkür jesti, etkileyici bir buluşmanın habercisi oldu.

BENZER HABER