DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,840.69 ₺
BTC 61,799.17 $
ETH 2,384.02 $
BİST 9,975.61

Nissan Formula E Takımı Misano'da Zaferle Döndü - Rowland ve Fenestraz Parladı!

Spor 4
Yayınlama: 15 Nisan 2024 Pazartesi 13:59 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Nissan Formula E Takımı, Oliver Rowland'ın Misano E-Prix'i kazanmasıyla sezonun ilk zaferini elde ederken, Sacha Fenestraz da ilk 10'da yer aldı. İtalya'daki yarışta Rowland beşinci sıradan harika bir performans sergileyerek zafere ulaşırken, takım ilk 10'a bir diğer sürücü olan Fenestraz'ı da çıkardı.

Nissan Formula E Takımı Misano'da Zaferle Döndü - Rowland ve Fenestraz Parladı!

Nissan Formula E Takımı Misano'da muhteşem zafer! Rowland ve Fenestraz, İtalya'nın Misano pistinde harika bir performans sergileyerek adlarını duyurdular. Sezonun ilk zaferiyle şampiyona ateşlendi!

Rowland zafere ulaşırken Fenestraz kendine ilk 10'da yer buldu.

İTALYA (İGFA) - Nissan Formula E Takımı, Oliver Rowland'ın ilk Misano E-Prix'sini kazanmasıyla bu sezon ilk zaferini elde ederken, Sacha Fenestraz da her iki yarışta da puanlar toplamayı başardı.

İtalyada Misano’daki  yarış pisti Marco Simoncelli'de Cumartesi yapılan yarışa beşinci sırada başlayan Rowland, yarış boyunca güçlü bir tempo sergileyerek mükemmel bir performans ortaya koydu. Çizgiyi ikinci sırada geçen Rowland, diğer sürücünün diskalifiye edilmesinin ardından yarışın galibi oldu.

İtalya'daki sonuçlar ile birtlikte Rowland  pilotlar sıralamasında üçüncü sıraya yerleşti. Nissan Formula E Takımı ise Takımlar Şampiyonasında 100 puanla dördüncü sırada yer alıyor. Formula E şimdi Monaco E-Prix'si için Monte-Carlo'ya gidiyor. Etkinlik 27 Nisan'da gerçekleşecek.

Nissan Formula E Takımı, Misano E-Prix'i kazanarak muazzam bir başarı elde etti. Oliver Rowland'ın zafere ulaşmasıyla pilotlar sıralamasında yükselişe geçen ekip, Sacha Fenestraz'ın da parlak performansıyla dikkatleri üzerine çekti. İtalya'daki bu zaferle Monaco E-Prix'inin heyecanı bir kat daha arttı.

BENZER HABER