DOLAR 34.17 ₺
EURO 38.22 ₺
STERLIN 45.72 ₺
G.ALTIN 2,914.46 ₺
BTC 65,893.93 $
ETH 2,695.86 $
BİST 9,777.46

Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, Yeni Sezonun İlk Maçı Belli Oldu!

SporYerelBursa 11
Yayınlama: 22 Temmuz 2024 Pazartesi 18:09 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Türkiye Hentbol Federasyonu'nun düzenlediği fikstür çekiminin ardından Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, yeni sezonun ilk maçında DEPSAŞ Enerji A.Ş. Hentbol Spor Kulübü ile karşılaşacak. Geçen sezon dördüncü sırada yer alan takım, bu sezon açılış maçını Ankara'da oynayacak.

Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, Yeni Sezonun İlk Maçı Belli Oldu!

Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından gerçekleştirilen fikstür çekiminin ardından yeni sezonun ilk maçında heyecanla karşılaşacak. Takım, geçen sezon elde ettiği başarıyı bu sezon da sürdürmeyi hedefliyor. 12 takımın mücadele edeceği Türkiye Hentbol Erkekler Süper Ligi, büyük bir heyecana sahne olacak.

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nin 2024-2025 sezonu fikstür çekimi gerçekleştirildi. Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, yeni sezonun ilk maçında DEPSAŞ Enerji A.Ş. Hentbol Spor Kulübü ile karşılaşacak.

BURSA (İGFA) -  Türkiye Hentbol Federasyonu (THF), Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda düzenlenen fikstür çekimi ile Erkekler Süper Ligi'nin yeni sezon takvimini belirledi.

Fikstür çekimine Nilüfer Belediyespor Kulüp Müdürü Kenan Daştan, Hentbol Takımı Şube Temsilcisi Adalet Yılmaz ve İdari Menajer Metin Güner katıldı.

Geçen sezonu, dördüncü sırada tamamlayarak kulüp tarihinin en iyi derecesini elde eden Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, sezonun açılış maçında ligin yeni ekibi olan Şanlıurfa temsilcisi DEPSAŞ Enerji A.Ş. Hentbol Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka, 1 Eylül Pazar günü Ankara'da oynanacak.

Bu sezon Türkiye Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde toplam 12 takım mücadele edecek.

Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, yeni sezonda heyecan verici bir açılış maçına hazırlanıyor. Geçen sezon elde ettiği başarının ardından takım, yeni sezonun ilk müsabakasında DEPSAŞ Enerji A.Ş. Hentbol Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Hentbol tutkunlarının merakla beklediği bu karşılaşmanın, Türkiye Hentbol Erkekler Süper Ligi için heyecan dolu bir başlangıca sahne olması bekleniyor.

BENZER HABER