DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.40 ₺
G.ALTIN 2,868.21 ₺
BTC 62,979.48 $
ETH 2,452.26 $
BİST 9,917.84

Nilüfer Belediyesi Kaçak Yapıları Güçlü Bir Şekilde Yıkmaya Devam Ediyor

GündemYerelBursa 6
Yayınlama: 22 Temmuz 2024 Pazartesi 17:38 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Nilüfer Belediyesi, Tahtalı Mahallesi'nde tarım alanına inşa edilen 1400 metrekare ve 800 metrekarelik kaçak yapıları yıkmaya devam ediyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ruhsatsız yapılarla mücadele ederken, çevik kuvvet ve zabıta ekipleri de yıkım alanında güvenlik önlemlerini aldı. Nilüfer Belediyesi, planlı kentleşme hedefi doğrultusunda tarım alanlarının korunması için kaçak yapılarla kararlı bir şekilde mücadele ediyor.

Nilüfer Belediyesi Kaçak Yapıları Güçlü Bir Şekilde Yıkmaya Devam Ediyor

Nilüfer Belediyesi, ilçe genelinde kaçak yapılara göz açtırmıyor. Tahtalı Mahallesi'nde bulunan tarım arazilerine inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı. Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ruhsatsız yapılarla mücadelede kararlılıkla çalışırken, çevik kuvvet ve zabıta ekipleri de yıkım alanında geniş güvenlik önlemleri aldı.

Nilüfer Belediyesi, ilçe genelinde kaçak yapılara göz açtırmıyor. Nilüfer Belediyesi yıkım ekipleri Tahtalı Mahallesi’nde tarım alanına inşa edilen 2 yapıyı tamamen yıktı.

BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediyesi kaçak olarak inşa edilen yapılarla mücadelesini sürdürüyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından ruhsatsız yapılar yıkılıyor. Nilüfer Belediyesi yıkım ekipleri tarafından Tahtalı Mahallesi’nde verimli tarım alanları üzerine inşa edilen 1400 metrekare ve 800 metrekarelik iki yapı yerle bir edildi. Çevik kuvvet ve zabıta ekiplerinin de geniş güvenlik önlemleri aldığı yıkımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Planlı kentleşme hedefiyle hareket eden Nilüfer Belediyesi’nin, tarım alanlarının tahrip edilmemesi için kaçak yapı ile mücadelesi sürecek.

Nilüfer Belediyesi, kaçak yapılarla mücadelesini sürdürerek planlı kentleşme hedefine ulaşmak için kararlılıkla çalışıyor. Son olarak Tahtalı Mahallesi'nde inşa edilen iki kaçak yapı, yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkılarak tarım alanlarının korunmasına katkı sağlandı. Nilüfer Belediyesi'nin ilçe genelinde kaçak yapıların oluşmasına göz yummadığı ve halkın güvenliği için aktif bir rol üstlendiği görülüyor.

BENZER HABER