DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.10 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,858.46 ₺
BTC 62,981.32 $
ETH 2,452.33 $
BİST 9,913.70

Nilüfer Belediyesi Kaçak Yapılara Göz Açtırmıyor: Tahtalı Mahallesi'nde Yıkım

GündemYerelBursa 8
Yayınlama: 23 Temmuz 2024 Salı 17:47 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Nilüfer Belediyesi, Kaçak yapılarla mücadelesini sürdürüyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ruhsatsız yapıları yıkarak tarım alanlarını koruyor. Tahtalı Mahallesi'nde 1400 ve 800 metrekarelik iki yapı yıkıldı.

Nilüfer Belediyesi Kaçak Yapılara Göz Açtırmıyor: Tahtalı Mahallesi'nde Yıkım

Nilüfer Belediyesi'nin kararlı mücadelesi! Tahtalı Mahallesi'nde kaçak yapılar yerle bir edildi. İlçe genelinde kaçak yapıların sonu geliyor. Detaylar için hemen tıklayın!

Nilüfer Belediyesi, ilçe genelinde kaçak yapılara göz açtırmıyor. Nilüfer Belediyesi yıkım ekipleri Tahtalı Mahallesi’nde tarım alanına inşa edilen 2 yapıyı tamamen yıktı.

BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediyesi kaçak olarak inşa edilen yapılarla mücadelesini sürdürüyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından ruhsatsız yapılar yıkılıyor. Nilüfer Belediyesi yıkım ekipleri tarafından Tahtalı Mahallesi’nde verimli tarım alanları üzerine inşa edilen 1400 metrekare ve 800 metrekarelik iki yapı yerle bir edildi. Çevik kuvvet ve zabıta ekiplerinin de geniş güvenlik önlemleri aldığı yıkımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Planlı kentleşme hedefiyle hareket eden Nilüfer Belediyesi’nin, tarım alanlarının tahrip edilmemesi için kaçak yapı ile mücadelesi sürecek.

Nilüfer Belediyesi, kaçak yapılar konusunda kararlı adımlarla ilerliyor. Son olarak Tahtalı Mahallesi'nde gerçekleşen yıkımla, tarım alanlarının korunmasının önemi bir kez daha vurgulandı. İlerleyen dönemlerde de benzer adımlar atılacak ve planlı kentleşme hedefleri doğrultusunda çalışmalar devam edecek.

BENZER HABER