DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.14 ₺
STERLIN 45.47 ₺
G.ALTIN 2,875.54 ₺
BTC 62,978.93 $
ETH 2,452.24 $
BİST 9,900.25

Nevşehirlilere Hamas Lideri Haniye İçin Gül Suyu ve Lokum İkramı

YaşamYerelNevşehir 6
Yayınlama: 3 Ağustos 2024 Cumartesi 08:25 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Nevşehir Kurşunlu Cami'de suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze sonrasında Nevşehir Belediyesi, vatandaşlara gül suyu, lokum ve su ikramında bulundu.

Nevşehirlilere Hamas Lideri Haniye İçin Gül Suyu ve Lokum İkramı

Nevşehir'de Hamas Lideri Haniye için Gül Suyu ve Lokum İkramı! Suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye için Nevşehir halkına duygusal anlar yaşatıldı. Belediye tarafından yapılan jestle şehit için dualar edildi.

Suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye için Nevşehir’de gıyabi cenaze namazı kılındı. Namaz sonrasında Nevşehir Belediyesi tarafından, vatandaşlara gül suyu, lokum ve su ikramında bulunuldu.

NEVŞEHİR (İGFA) - Nevşehir Kurşunlu Cami’de Cuma namazı öncesinde tüm şehitler için okunan Kur'an-ı Kerim hatimlerinin duası yapıldı.

Cuma namazının ardından ise geçtiğimiz gün İran’da uğradığı suikast sonucu şehit olan Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cami çıkışında vatandaşlara Nevşehir Belediyesi görevlilerince su, gül suyu ve lokum ikramında bulunuld

Nevşehir Kurşunlu Cami'de gerçekleşen gıyabi cenaze namazıyla, suikasta kurban giden Hamas lideri İsmail Heniyye için duygusal bir an yaşandı. Belediye tarafından yapılan gül suyu ve lokum ikramıyla dini bir gelenek olan yardımlaşma ruhu ön plana çıktı. Vatandaşlar, acılı günlerinde bile birlik ve dayanışma içerisinde olduklarını gösterirken dualarla Heniyye'nin ruhuna dua ettiler.

BENZER HABER