DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.14 ₺
STERLIN 45.47 ₺
G.ALTIN 2,875.54 ₺
BTC 62,978.93 $
ETH 2,452.24 $
BİST 9,900.25

Nevşehir'de Çocuklar İçin Ramazan Eğlencesi Bekdik Mahallesi'nde Devam Ediyor

Yaşam 4
Yayınlama: 23 Mart 2024 Cumartesi 08:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Nevşehir Belediyesi, ramazan ayına özel çocuklar için düzenlediği eğlence programıyla Bekdik Mahallesi'nde çocukları ağırlıyor. Program kapsamında çocuk tiyatroları, dans gösterileri ve Hacivat-Karagöz etkinlikleri yer alıyor. Nevşehir Belediyesi görevlileri ise çocuklara patlamış mısır ve pamuk şekeri ikram ederek keyifli anlar yaşatıyor.

Nevşehir'de Çocuklar İçin Ramazan Eğlencesi Bekdik Mahallesi'nde Devam Ediyor

Nevşehir'de Ramazan coşkusu çocuklar için devam ediyor! Bekdik Mahallesi'nde düzenlenen özel etkinliklerle çocuklar, unutulmaz anlar yaşıyor. Dans gösterileri, tiyatrolar ve ikramların yer aldığı eğlence programı, çocukların yüzlerini güldürüyor.

Nevşehir Belediyesi tarafından çocuklar için düzenlenen ramazan eğlence programı Bekdik Mahallesi’nde yapılacak.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediyesi, ramazan ayına özel çocuklar için hazırladığı etkinliklerle iftar sonrası çocukların gönüllerince eğlenerek vakit geçirmelerini sağlıyor.

“Ramazan Çocuklarla Güzel”  temasıyla çocuklar için hazırlanan programlarda, çocuk tiyatroları, dans ve Hacivat-Karagöz gösterileri yer alıyor. Programlarda ayrıca Nevşehir Belediyesi görevlileri tarafından çocuklara patlamış mısır ve pamuk şekeri ikramları yapılıyor.

Çocukların ramazan ayını coşkuyla yaşamaları için hazırlanan etkinlikler 29 Mart'a kadar devam edecek.

Nevşehir Belediyesi tarafından çocuklar için düzenlenen ramazan eğlence programı Bekdik Mahallesi’nde devam ediyor. Çocuklar, keyifli gösteriler eşliğinde ramazan coşkusunu doyasıya yaşarken, etkinlikler 29 Mart'a kadar devam edecek.

BENZER HABER