DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Nevşehir Kayaşehir'de Çocuklar Heyecanla Pony Atlarına Binecek

Yaşam 13
Yayınlama: 3 Ağustos 2024 Cumartesi 09:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Nevşehir Belediyesi’nin Türkiye Jokey Kulübü (TJK) ile işbirliğinde organize ettiği ‘Pony Club Şehrinize Geliyor’ projesi kapsamında Nevşehirli çocuklar hafta sonu Kayaşehir’de Pony atları ile buluşacak. Türkiye Jokey Kulübü’nün çocuk yaşta at sevgisini geliştirmek amacıyla 2014 yılında başlattığı ve ülkemizin birçok noktasında çocukları atlarla buluşturduğu “Pony Club Şehrinize Geliyor” projesinin yeni etabı Nevşehir olacak. Nevşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde yarın ve pazartesi günleri Kayaşehir’de ge

Nevşehir Kayaşehir'de Çocuklar Heyecanla Pony Atlarına Binecek

Nevşehir'de Heyecan Verici Etkinlik: Çocuklar Pony Atlarına Biniyor! Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Türkiye Jokey Kulübü (TJK) işbirliğiyle gerçekleşen 'Pony Club Şehrinize Geliyor' projesi, Kayaşehir'de çocukları bekliyor. 4-14 yaş arası çocuklar için ücretsiz olan etkinlikte, 14.00-18.00 saatleri arasında çocuklar Pony atlarıyla buluşacak ve oyun aktivitelerine katılacak.

Nevşehir Belediyesi’nin Türkiye Jokey Kulübü (TJK) ile işbirliğinde organize ettiği ‘Pony Club Şehrinize Geliyor’ projesi kapsamında Nevşehirli çocuklar hafta sonu Kayaşehir’de Pony atları ile buluşacak.

Türkiye Jokey Kulübü’nün çocuk yaşta at sevgisini geliştirmek amacıyla 2014 yılında başlattığı ve ülkemizin birçok noktasında çocukları atlarla buluşturduğu “Pony Club Şehrinize Geliyor” projesinin yeni etabı Nevşehir olacak.

Nevşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde yarın ve pazartesi günleri Kayaşehir’de gerçekleşecek etkinliğe 4-14 yaş grubundaki çocuklar ücretsiz olarak katılabilecek.

14.00-18.00 saatleri arasında Pony atlara binebilecek olan çocuklar etkinlik alanında çeşitli oyun aktivitelerine de katılacak.

Nevşehir Belediyesi ve Türkiye Jokey Kulübü işbirliğiyle gerçekleşecek olan Ponny Club etkinliği, çocuklara hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim sunacak. 4-14 yaş arasındaki çocuklar, at sevgisini geliştirerek keyifli bir hafta sonu geçirecekler. Etkinlikte yer alacak çeşitli oyun aktiviteleri ile çocuklar hem eğlenecek hem de yeni arkadaşlıklar kuracaklar.

BENZER HABER